IVAN Публикувано Юли 30, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Залата определено е доста добра. Мачът като за приятелски става.Не ми харесва при откриването й, доста явните политически изяви, ама такова е ... идват избори. Утре или другиден снимки ;р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
raziel86 Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Много добро впечатление остави Тодор Скримов.В посрещането е класи над Алексиев.Атакува с разум.Може би единствено на блокада му отстъпва но на по важните показатели е класи над него.Радо да не се мае.Да го взема на местото на ананиев. :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Юли 31, 2011 Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Чакаме снимките! Сега нямам време, отивам да играя ( волейбол), утре ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 31, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 31, 2011 Подкрепям мнението за Скримов, игра наистина добре момчето и си личи че се раздаваше Ето ги и снимките - цък. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Август 1, 2011 Report Share Публикувано Август 1, 2011 И на мен ми хареса включването на Скримов.Отдавна ми се искаше да видя в игра Ананиев, даже понякога се ядосвах, че не го пускат, обаче вчера не му вървеше играта, явно не е готов. Малко бях разсеян относно смените на либерата, останах с впечатление , че Божилов проявяваше много добър рефлекс при отбити топки, но по-слабо се пртедстави при посрещането?И на сервиса бяхме нещо плахи, рядко влагахме сила( с изключение на Жеков), но това е заради етапа на подготовката предполагам.Иначе за мен срещата пак си беше един голям празник.Публиката ми се стори малко пасивна.Даже звънях на племенницата ми(тя беше във залата, блазе и) при третия гейм да я питам защо не вика. Като че ли подкрепа се чувстваше само когато играта на момчетата вървеше?После разбрах , че и Владо Николов е споменал нещо по въпроса, но не съм го гледал. п.п. IVAN , благодаря за снимките! А относно сайта , не се колебай, сега е отпускарски сезон , и затова тук няма много хора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 1, 2011 Author Report Share Публикувано Август 1, 2011 То и аз не ги следях много либерата, все пак бях на последния(трети) етаж в залата и да се вглеждам само, не мерси.Сервизите определено така си го биехме, сърбите биеха .. къде, къде по-добре.Публиката и във Варна не е кой знае какво, поне от това което видях преди две години. Същата като в София, има какво да се желае сравнение с футболната, но и спорта е различен. Проблем идва, че един ако викне примерно "Българи Юнаци", и не почнат и други... то сам човека не се чува. Според мен с времето ще сме по-добре.Колкото подкрепям мнението на Николов, толкова го и критикува за него... П.п. За сайта не ми е колебания, дори и пет човека да го посещават, мен не ме интересува това.Въпроса е да седна.. да науча нещо и да направя и в бъдеще да го развивам. Най-важното е да седна да го правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Август 4, 2011 Report Share Публикувано Август 4, 2011 Ванкааааа, страхотни снимки!!! Ще ти е един спомен за цял живот.Аз ги гледах веднага, ама имам много работа и само прочитам за 1 мин. какво сте писали, нямам в момента време.Сега пиша, за да подсетя за следващите мачове. Билетите ще са само по 2 лева. Ето информация за датите. ама не знам дали ще ги излъчват по БНТ. Ако някой знае, да пише.http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=318710 Ето и кои е определил Радо Стойчев за участие в Европейското. Ииии...Тодор Скримов е от тях. Вижте ги.http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2716774 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Август 6, 2011 Author Report Share Публикувано Август 6, 2011 Оп, билетите били пуснати онлайн - http://www.eventim.bg/bg/bileti/pritelski-bolebolen-turnir-sofi-sportna-zala-arena-armeec-101524/event.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Август 8, 2011 Report Share Публикувано Август 8, 2011 Дано да дават срещите по телевизията, че тогава май ще съм далеч от интернет!А какво става с Боян Йорданов, някой знае ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Август 8, 2011 Report Share Публикувано Август 8, 2011 Ура! Петък и неделя БНТ 1 ще предава мачовете от 17.55ч. Само Чехия–Франция в събота няма да се излъчва. Айде наште!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 8, 2011 Report Share Публикувано Август 8, 2011 Супер, ще ги гледаме и подкрепяме Благодаря за информацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Август 9, 2011 Report Share Публикувано Август 9, 2011 Е чудесно!Ще си занеса и вувузелата на село, май ще имаме и гости и ще стане агитка.Комшиите пак ще помислят, че някой има рожден ден :giggle: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Август 9, 2011 Report Share Публикувано Август 9, 2011 Айде , бандааааа!!!!Не остана, от утре почваме приготовленията, ами така де, докато се маринова месцето, да се изстуди ракийка, разни други работи и.....хоп, петък.И да почваме отсега да викаме, не че сме спирали, ама...АЙДЕ НАШ^ТЕ!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Август 12, 2011 Report Share Публикувано Август 12, 2011 Аз едвам успях да гледам 2 и почти целия 3 гейм. БНТ се оказа мноого трудна работа за намиране. Бяхте страхоооотна публука. Чакам разкази и ако има снимки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Август 14, 2011 Report Share Публикувано Август 14, 2011 http://fc01.deviantart.com/fs21/f/2007/233/8/3/_chairdance__by_Link3Kokiri.gif Какво нещо е в тази зала! Много исках да съм там! Браво на нашите момчета! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост