IVAN Публикувано Юли 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2011 небосвод за мачовете другата година със слабите отбори, така да се каже, Япония и т.н. определено и аз си мисля, че залата няма да се напълни. Цената на билета се надявам да я свалят сравнение с Варна, независимо че е нова зала.Гледам тука се питат неща, които или ги има в първия пост или преди няколко мои коментара ги пише Днеска определено доста добра игра за всички четири отбора. Имаше и съдийски грешки, този път по-малко, но дори те бяха в ползата на Бразилия и Русия.Определено финалът ще е доста интересен, не знам кой ще бие, но братушките са по-симпатични. За третото място бях сигурен вчера, че ще е Аржентина, но вече не съм напълно сигурен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юли 9, 2011 Report Share Публикувано Юли 9, 2011 :devil: :devil: :devil: :devil: Поляците видяха кви са боклуци, само Кюрек им правеше играта :haha: Дано утре паднат и от Аржентинците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 9, 2011 Report Share Публикувано Юли 9, 2011 (Редактиран) Както каза нашия руснак преди малко„ Пашли на х..„.Сега се карат с поляка, че трябва да има задължителна допинг проба, а май няма такава. Вие знаете ли нещо по въпроса?Че то публика, публика, ама.... Редактиран Юли 10, 2011 от Tragedy Лека цензура Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 9, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 9, 2011 Както каза нашия руснак преди малко„ Пашли на хуй„.Сега се карат с поляка, че трябва да има задължителна допинг проба, а май няма такава. Вие знаете ли нещо по въпроса?Че то публика, публика, ама....Припомням Олимпиада 2008 и скандала и недоразбирането на пълната истина за нашия капитан - Пламен Константинов.Има допинг във волейболът, но кога го правят, какви са им критериите и т.н. не знам, трябва да се се пита някой професионален играч/треньор/мед. екип. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юли 9, 2011 Report Share Публикувано Юли 9, 2011 Надявам се утре Полша да бият Аржентина (колкото и да звучи невъзможно заради вчерашния резил, който аржентинците сътвориха и съсипаха играта...Иначе и аз се надявам Русия да бият Бразилия, но все пак никой не трябва да забравя, че те са N1 в момента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 9, 2011 Report Share Публикувано Юли 9, 2011 Абе ние доколкото знаем тука,се избират на „случаен „ принцип,Знам и че нашит Цецо е бил един от първите, ама тоя Чурек дали ще го огрее? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 ... за мачовете другата година със слабите отбори, така да се каже, Япония и т.н. определено и аз си мисля, че залата няма да се напълни. Цената на билета се надявам да я свалят сравнение с Варна, независимо че е нова зала. Дано оповестяването на срещите да е на ниво.Знам , че има много потенциални зрители на волейбола.На такива мачове спокойно можеш да заведеш детето си, да погледаш нещо красиво, да се заредиш с положителни емоции!Единственото от което се опасявам е да не почнат да ходят разни футболни ултраси на срещите, не само заради санкциите, а заради самото опорочаване на тази коректна игра. Много съм доволен от правилото , че не трябва да говориш с противниковия отбор и даже да се радваш с лице към мрежата.(Макар оня ден да спестиха картон в тази посока- мисля на бразилците които сочеха в купом противников играч) Искрено се надявам да срещна повечето от вас и на есен във форума.Наистина ми беше приятно!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Във волейбола никога няма да има такива гамени като във футбола. Убеден съм, че хората, които гледат волейбол, го правявт за удоволствие, а не за да се бият след мача. Когато правиш нещо за удоволствие, го правиш, за да си направиш "кефа" и да си доволен от разсейването и от положителните емоции.Спокойно, небосвод, няма да има такива изцепки и според мен в София би трябвало да има повече хора, защото има такива, които нямат възможност да пътуват до Варна, за да гледат. Все пак е по-голям град и прочее.Дано всичко е прекрасно и винаги има публика, която да подкрепя.Дано Стойчев изгради перфектен отбор! И той, и играчите имат потенциал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 10, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Момчета са се върнали и сега 10 дни почивка - http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=314722( има клипчета, но нещо не работят :/ ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vladifetfov Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Браво Ванка(Без повече прегръдки) ! Много хубава тема за поредна година! Волейболистите много ме зарадваха с последния си мач !След мача срещу Аржентина направо се отчаях, че италианското първенство така изморява нашите звезди, но те показаха че с сърце,желание и дух мога да направят всичко!Доколкото попрегледах мненията май аз ще съм единствения, който ще стиска палци на Бразилия днес, въпреки че и на мен ми харесва идеята да сме единствения отбор победил шампиона. Имам едно въпросче за олимпиадата догодина - Ние имаме ли квота след евро 2009?Или трябва догодина или световна лига, или да караме квалификационно турнирче? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 10, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Да се представят добре на Европейското, да се класират за Световната купа и от там да вземат квота за Олимпиадата, независимо че ще имаме квалификационен турнир при нас през Май(ако не се лъжа) 2012.Влади май си пропуснал този коментар.Как се класираш за Световната купа и Олимпиадата разгледайте старите ми теза ми тези първенства, заедно с Европейското. Ако пак някой не разбира ще поясна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Щом ся Поляците биха Аржентина представете си. Най-добрия мач на Аржентинците беше срещу нас.Ако бяхме били Поляците можехме да сме 3-ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Честит медал на Полша от Световната лига!Честито и на всички поляци! Голяма радост, щастливи хора, на които животът хич не е лек. Нашият поляк реве, чак ние се разревахме, голяма рдост, споделям я.Дай Боже и на нас още тая година!Аз съм за Русия, сега ако и руснакът ревне, ама той е заредил твърдо гориво и се държи мъжката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan1580 Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 А знаете ли Теди Салпаров кога се връща в отбора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skarto Публикувано Юли 10, 2011 Report Share Публикувано Юли 10, 2011 Мачът е изклучително равностоен за в момента. Въпреки че съм за бразилците,които и да спечели ще е наистина заслужено :thumbsup: Впрочем не очаквах въобще такъв развои на битката за бронза .Евала на Полша-мислех че незаслужено отидоха в четворката, но Браво Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост