Desislava Bibeva Публикувано Януари 28, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2011 Здравейте отново! Вече със сигурност знам, че проблемът скенерът да не работи, е свързан с липсата на Drivers, които компютърът ми не може да инсталира, тъй като програма или някаква настройка му пречи да отваря определени интернет файлове. Когато се опитам да инсталирам ръчно скенера или да поправя грешката, която му пречи да не работи правилно, пак изкача съобщението "Настройките на интернет защита пречат на отварянето на един или повече файлове". Ще кача и няколко снимки, за да видите точно за какво става въпрос. И, ако може някой да ми даде съвет откъде мога да премахна въпросните настройки или програма, наистина ще му бъда много благодарна... :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2011 Report Share Публикувано Януари 28, 2011 За всеки случай опитай да внесеш съдържанието на прикачения .reg файл. Разархивирай го, стартирай го, и потвърди с Yes и OK на всички прозорци. Накрая рестартирай за всеки случай. internet_settings.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Desislava Bibeva Публикувано Януари 29, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2011 Благодаря, но не се получи Питам се дали една преинсталация няма да има най-бърз и сигурен ефект?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Отново да попитам дали не работиш под ограничен акаунт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Desislava Bibeva Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Ограничен акаунт ще рече, че нямам право да използвам функциите на администратор, нали? Ако е това - не, не работя под ограничен акаунт Нооо вече преинсталирах компютъра, въпреки че отново не можа да открие драйвери за скенера, поне вече го няма проблема с интернет настройките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kras4ooo Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Не може да ти дадат скенер без драйвери за него.От къде си си го купила? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 30, 2011 Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Нооо вече преинсталирах компютъра, въпреки че отново не можа да открие драйвери за скенера, поне вече го няма проблема с интернет настройкитеГениално решение. Аз не бих се сетил. Аз бих открил някакво истинско решение, за да не се налага да преинсталирам всеки път, ако продължи да се появява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Desislava Bibeva Публикувано Януари 30, 2011 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2011 Разбирам какво имаш предвид, но имаше и други проблеми, не съм го преинсталирала заради настройките на интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanov85 Публикувано Март 2, 2011 Report Share Публикувано Март 2, 2011 Здравейте, и аз имам съшият проблем "Тези файлове не могат да се отварят", но става въпрос за Нерото и за файлове с разширение *.pdf. Само като допълнение ще вметна, че откакто се появи този проблем и притурките се бъгнаха .Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете за разрешеването на този проблем. Предварително благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Desislava Bibeva Публикувано Март 2, 2011 Author Report Share Публикувано Март 2, 2011 Здравей! Ами съжалявам, но не мога да ти помогна. Така и не успях да разбера откъде дойде този проблем, също така и решение не можахме да намерим. Може би екипът и посетителите на сайта ще помогнат повече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2011 Report Share Публикувано Март 3, 2011 Не че нещо, но какво общо имат PDF файловете с Nero? Защо се опитваш да отваряш PDF файлове с Nero? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanov85 Публикувано Март 3, 2011 Report Share Публикувано Март 3, 2011 Можеби не съм се изразил правилно, имам предвид, че когато стартирам pdf файл ми изкарва този надпис или другият случай, когато се опитах да запиша диск пак се появи и неможах да запиша диска. И в допълнение искам да вметна и друг проблем който можеби има общо с гореспоменатият. В "Диспечер на задачите на Windows" имам стартирана програмата iexplorer.exe. Трябва ли да е активна при положение, че ползвам само и единствено firefox? Прилагам и снимков материал на това какво се случва след като дам "край на процеса" на iexplorer.exe. Ето и снимка с pdf файл Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Сканирано ли е за зловреден код? Ако да, с какви програми? Каква точно е операционната система? Кога се появи проблемът? Опитвани ли са предложенията от предишни коментари? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanov85 Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Разреших проблем с едино бързо преинсталиране Явно се беше намърдал накой вирус защото ми блокира и АutoCAD-да а и отвреме на време се включваше и някаква музика. P.S. Със Windows 7 съм и съм пробвал доста от нещата изписани по форуми но така и не се справих с този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост