Jump to content

Работа от вкъщи в интернет.


ozic

Препоръчан пост

Имам свободно време и вместо да се ровя в Сураттефтер (Фейсбук) предпочитам да се занимавам с нещо, което може да ми донесе някакъв приход. Въпросът ми е следния: как да си намеря някаква работа в инернет, която да мога да върша от вкъщи? Но плащанията да са коректни, работата да е законна, да не е с работно време, а когато искам тогава да е върша.
Link to comment
Сподели другаде

Първия вариант е да се регистрираш в някой от следните сайтове, които съм изброил:

Цъкаш на 4 реклами на ден и ти дават за всяка по 1 цент: http://www.neobux.com/?r=SprintD

Цъкаш на 5~6 реклами на ден и ти дават около 2~3 цента: https://www.palmbux.com/register.php?r=SprintD

Качваш свои файлове, даваш линка на приятели или го пускаш някъде из интернет, и за всяко сваляне ти се дават центове: http://hotfile.com/register.html?reff=1235093

Играеш игричка и в края на месеца златото ти се превръща в истински долари (вчера започнах да я играя): http://dungeons-treasures.com/inscription.php?c=1&p=35752

Качваш снимки, даваш линка на приятели... и за всяко сваляне ти се дават центове: http://www.imagehyper.com/register.php?rid=1170

 

Втория вариант е по-труден. Ако можеш да правиш сайтове, да рисуваш логота, брошури и мн. други, да моделираш 3D предмети и да вършиш всякаква друга подобна дейност с малкия късмет човека отсреща да ти хареса творбите и да поиска да ти ги купи. Там парите са повечко, но пък доста по-трудно ще ги вземеш, спрямо първия вариант, който ти дадох. Особено пък, ако не си се занимавал с никаква художесвтена дейност, забрави следващата 1~2 години да изкараш нещо.

 

Това е. Ако решиш да почнеш първия вариант и нещо не разбираш, ще ти помагам чрез ЛС. :)

Link to comment
Сподели другаде

Аз PayPal нямам. Имам някаква карта Visa Electron. Тя ще свърши ли работа или трябва да си правя PayPal, за да ми превеждат центовете?

 

P.S. Разбрах какво се прави. Ще се региситрирам в PayPal ще пиша, ако имам нужда от помощ. Благодаря.

Link to comment
Сподели другаде

Регистрираш се безплатно в PayPal. Връзваш си токущо създадения акаунт с тази Visa Electron и си готов. Дори ако искаш може да не връзваш веднага Visa-та, а когато решиш. Аз все още не съм, а доларчетата се трушат полека. :)
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 years later...
@ Sprint-Debugger честно да ти кажа това с цъкането на сайтове е меко казано тъпо, защото трябва да си почти по цял ден пред компютъра и да цъкаш... а реалните приходи са около 10-20$ в най-добрия случай 30$, които са направо смешни. Мои приятел се беше зарибил (много яко) и накрая не взе нищо... и аз не разбрах защо :)
Link to comment
Сподели другаде

Sprint-Debugger и ozic,я кажете колко успявате да заработите за месец ... или се отказахте?

@ Sprint-Debugger честно да ти кажа това с цъкането на сайтове е меко казано тъпо, защото трябва да си почти по цял ден пред компютъра и да цъкаш... а реалните приходи са около 10-20$ в най-добрия случай 30$, които са направо смешни. Мои приятел се беше зарибил (много яко) и накрая не взе нищо... и аз не разбрах защо :)

 

Темата е от преди две години бе хора. :)

Аз лично вече се отказах от кликане на реклами поради същата причина. Все пак има някои системи, които са по-стабилни, но изискват инвестиция и друг подход. Ако се интересувате, може да си побъбрим на личен.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...
Е вече има доста работа, която може да се върши в нета, само да имаш някакви умения - писане на текстове, графичен дизайн, програмиране, преводи, какво ли още не... А тия с цъканията по рекламки са жалка работа за шарани
Link to comment
Сподели другаде

Като цяло има, но специално за програмирането, ако аз напиша, че мога да свърша дадената задача за 10 дни на цена 100 долара, то веднага ще се намери индиец или индийски екип програмисти, който да каже, че може да свърши същата тази работа за 6-7 дни и наполовина като пари. Естествено, повечето "работодатели" не се интересуват от качеството на кода, а просто да платят по-малко пари за работеща услуга. Предполагам, че положението е подобно и за останалите видове freelance работа.
Link to comment
Сподели другаде

Зависи в кой пазар се целиш... у нас е по-лесно да се договориш за 100 долара и 10 дни с българин, отколкото за същите пари и 6-7 дни с индиец. Разбира се, ако искаш да работиш в световните фриленс сайтове, ще трябва известно време, докато набереш достатъчно ревюта, да работиш за стотинки, но по-нататък печелиш повече доверие, следователно и повече пари. Не е вярно, според мен, че повечето работодатели не се интересуват от качеството. Дори е още по-добре, ако не привличаш този тип работодатели - те нямат много пари, а често много искат, че и се пазарят:))
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Става въпрос за световната сцена, а едва ли един индиец/екип от индийци ще дойдат точно на българския пазар. Според мен, на потребителите им е все едно дали в софтуера им или системата им има goto, дали може да се оптимизира от гледна точка на алгоритъм, дали четимостта на кода е на ниво и т.н., стига да работи. Всъщност, ако този, който поръчва написването на дадения софтуер, можеше да чете код, сам щеше да е стигнал до горните изводи. За жалост, никой не обяснява на хората за разликите, и какво би станало с така написан софтуер при опит за разширяване на функции и/или добавяне на нови от друг човек/екип.
Link to comment
Сподели другаде

  • 5 months later...

Здравейте,
Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Разликата обаче е, че парите не са толкова лесни и ще трябва да се потрудите малко преди да успеете да правите един приличен доход. Лично аз в момента тегля всеки месец суми от около 150$ до 200$, но за това се потрудих няколко месеца. 200$ x 1.48( курс на долара спрямо лева) = 296 лева – това е една минимална работна заплата в България.

Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин:
Дадена компания рекламира в такъв PTC сайт и дава по 2 цента на сайта когато някой човек разгледа рекламата. Следователно PTC сайта дава на хората, които са се регистрирали в него и разглеждат реклами по 1 цент. От което рекламодатеря, ПТЦ сайта и Вие сте в изгодна позиция.

Хубавото при тези сайтове е, че Ви позволяват да каните приятели да се регистрират чрез Ваш индивидуален линк и по този начин Вие да печелите от разгледаните от тях реклами, без те да губят нищо.Ако те не се регистрират чрез ваш линк ще бъдат отдадени под наем на някой си от друга държава, което хич не е приятно за тях самите.Другото хубаво нещо е, че не ви се налага да правите каквато и да е инвестиция, а просто да се регистрирате в PTC сайтове и да разглеждате реклами.
Преди всичко искам да Ви предупредя, че трябва да сте наистина сериозни и търпеливи за да започнете да печелите добри пари.

http://www.clixsense.com/

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...