Night_Raven Публикувано Януари 13, 2010 Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Не знам защо реши, че само ти си останал в темата. Освен това тази команда не би трябвало да има много общо с проблема ти. просто не ми идва на ум как съдържанието на dllcache папката пречи на Remote Administrator. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lybaka Публикувано Януари 13, 2010 Report Share Публикувано Януари 13, 2010 Не знам защо реши, че само ти си останал в темата. Освен това тази команда не би трябвало да има много общо с проблема ти. просто не ми идва на ум как съдържанието на dllcache папката пречи на Remote Administrator. Това че съм сам беше шега, защо иначе ще споделя това което намерих. Нямам идея как "purgecache" влияе на програмата. Това го прочетох в руски форум и е факт че проработи. Проблемът в същност идва от Дисплей драйвъра който програмата инсталира /когато той е деактивиран се случва точно това което описах по-горе. Вероятно чрез тази команда успяваме да изчистим всички следи от него и от програмата след деинсталацията. Според този линк: http://www.radmin.co...rror_driver.php трябваше да деинсталирам драйвъра и да го инсталирам отново, нещо което направих но резултата беше същият. Пак казвам сега работи чудесно, а и ако е пуснат филм на отдалеченият компютър виждам образа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lubo1984 Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Здравейте имам проблем когато искам да вляза в другия комп ми дава някаква грешка BAD password.A аз не сам вавеждал никаква парола защото няма каде.Ще се радвам ако някои ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2010 Report Share Публикувано Януари 23, 2010 Момент, не си ли указал какви потребители ще могат да влизат в сървъра на Remote Administrator? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lybaka Публикувано Януари 27, 2010 Report Share Публикувано Януари 27, 2010 Откога отдалеченият достъп включва и звук?Привет, искам да споделя още една информация: "Remote desktop" освен че позволява гледане на видео от отдалеченият компютър, позволява и включването на звука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост