tropic Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 (Редактиран) Бъди така добър и сподели как точно не става - съобщение за грешка нещо? Това ми изписва като искам да влезна,като сменя Ип-то с това хамачито няма проблем.Изключваме Firewall но пак не става. Редактиран Март 25, 2007 от tropic Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Март 25, 2007 Report Share Публикувано Март 25, 2007 (Редактиран) ето я снимката:Problem_1.bmp ...че не от всякъде се отваря data.bg Редактиран Март 25, 2007 от orion Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kilo_3 Публикувано Май 17, 2007 Report Share Публикувано Май 17, 2007 как да използвам тази програма след като съм на БТК До колкото знам трябва да си отворя модема за вншен достп и ако е тека как става това но с точни подрофности Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2007 Report Share Публикувано Май 18, 2007 Това ми изписва като искам да влезна,като сменя Ип-то с това хамачито няма проблем.Изключваме Firewall но пак не става.Малко със закъснение... Можеш ли успешно да ping-неш другия компютър по истинския IP адрес (не Hamachi)? как да използвам тази програма след като съм на БТК До колкото знам трябва да си отворя модема за вншен достп и ако е тека как става това но с точни подрофностиА ти с реален IP адрес ли си или не? P.S.: само малко оправи правописа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kilo_3 Публикувано Май 18, 2007 Report Share Публикувано Май 18, 2007 знам но какво да се прави инче съм с динамично IP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2007 Report Share Публикувано Май 18, 2007 Динамично не е проблем ако е. Въпросът е дали е реално. Не съм запознат БТК как са в това отношение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kilo_3 Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 (Редактиран) togava se zapoznai i posle komentirai Редактиран текст от Sir William: "тогава се запознай и после коментирай" Забележка oт Sir William към mitaka_3: Моля да пишеш на български език - кирилица. Може да бъдеш малко по-учтив. Редактиран Юни 2, 2007 от Sir William Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Юни 2, 2007 Report Share Публикувано Юни 2, 2007 как да използвам тази програма след като съм на БТК До колкото знам трябва да си отворя модема за вншен достп и ако е тека как става това но с точни подрофности togava se zapoznai i posle komentirai Така като чета е съвсем видно кой е не запознат. И... също смятам че би било добре да си по учтив! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lutze Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Релакс бе хора!И... що не мятате с TeamViewer. Хитър софт за дистанционно управление е.Тествал съм маса приложения, но този ми е фаворит по интуитивност и простота.Поддържа статични и динамични IP-та.С тънки настройки на качеството, резолюцията и дълбочината на цвета на скрийна,презентационен режим, обмен на файлове, вградено чатче и разни други малки пинизчета.Сработва се перфектно с огнените оградки, пръв приятел е на антивирусите.FREE инстал за некомерсиална употреба и portable версия (препоръчвам Ви нея!).Работя с програмата от доста време... има си два-три минуса(ужас, ограниченийца разни! (не и непреодолими)),но плюсовете са +x+ (поне в моя случай).През нея инсталирам, настройвам, оптимизирам, сканирам, дефрагментирам,прехвърлям файлове, презентирам и консултирам не само в БГ, но и в далечната 4ujbina,а и обрано - от 4ujbinata в близката пасторална БГ.Ако имате проблеми с тиймчето (не ми се вярва), питайте.Ето и линка към официалният сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
banevo Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 А ще пречи ли това ако на компютрите е инсталирана различна версия на програмата. Тоест - на единият е Remote Administrato 2.0, а на другия Remote Administrato 3.1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sonik_Blast Публикувано Октомври 14, 2007 Report Share Публикувано Октомври 14, 2007 Не версията не е от никакво значение. Аз лично борава с view-ера 3.0 и нямам оплакване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kurtalaki Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 Релакс бе хора!И... що не мятате с TeamViewer. Хитър софт за дистанционно управление е.Тествал съм маса приложения, но този ми е фаворит по интуитивност и простота.Поддържа статични и динамични IP-та.С тънки настройки на качеството, резолюцията и дълбочината на цвета на скрийна,презентационен режим, обмен на файлове, вградено чатче и разни други малки пинизчета.Сработва се перфектно с огнените оградки, пръв приятел е на антивирусите.FREE инстал за некомерсиална употреба и portable версия (препоръчвам Ви нея!).Работя с програмата от доста време... има си два-три минуса(ужас, ограниченийца разни! (не и непреодолими)),но плюсовете са +x+ (поне в моя случай).През нея инсталирам, настройвам, оптимизирам, сканирам, дефрагментирам,прехвърлям файлове, презентирам и консултирам не само в БГ, но и в далечната 4ujbina,а и обрано - от 4ujbinata в близката пасторална БГ.Ако имате проблеми с тиймчето (не ми се вярва), питайте.Ето и линка към официалният сайт. Съгласен съм с теб доста се измъчих с Radmin, докато не открих тази програма естествено просветен от твоя коментар Най лесното решение за контрол над друг компютър е програмата TeamViewer. Чрез нея освен, че може да ползвате всички приложения на другия компютър, да получите пълен достъп до работния му плот може и да осъществявате трансфер на файлове. Състои се от две приложения - TeamViewer_Setup и TeamViewerQS.- TeamViewer_Setup - инсталация на т.нар. " viewer ", тоест програмата чрез която контролирате.- TeamViewerQS - програма, която другия потребител стартира на компютъра си за да се осъществи връзка с него.. - Безплатна е за употреба!- Не се влиае от това дали IP адресите са статични или динамични. Стази програма, имам пълен кнтрол над компютара на един приятел, който е на 230 км от моя град.Който го измъчва Radmin да пробва тази програма и ще остане доволен.P.S. Никакви проблеми с Windows Firewall Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 - Не се влиае от това дали IP адресите са статични или динамични. Никоя кадърна програма за отдалечен достъп не би се влияла дали адресите са статични или динамични, стига да са реални, за да се осъществи директна връзка. UltraVNC например е най-добрият VNC клиент. Не само предлага всичко, което и TeamViewer предлага, но има и mirror драйвер, който спомага за по-точна координация на софтуера и по-малко натоварване на процесора. Освен това UltraVNC не ми се изтъква сама и при затваряне на някой от компонентите не ми отваря разни прозорци. "Недостатък" е, че не е толкова шарена колкото TeamViewer.С това не казвам, че TeamViewer е лоша, а че е просто поредната VNC базирана програма, която не е нищо специално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 Съгласен съм с теб доста се измъчих с Radmin, докато не открих тази програма естествено просветен от твоя коментар Най лесното решение за контрол над друг компютър е програмата TeamViewer. Чрез нея освен, че може да ползвате всички приложения на другия компютър, да получите пълен достъп до работния му плот може и да осъществявате трансфер на файлове. Състои се от две приложения - TeamViewer_Setup и TeamViewerQS.- TeamViewer_Setup - инсталация на т.нар. " viewer ", тоест програмата чрез която контролирате.- TeamViewerQS - програма, която другия потребител стартира на компютъра си за да се осъществи връзка с него.. - Безплатна е за употреба!- Не се влиае от това дали IP адресите са статични или динамични. Стази програма, имам пълен кнтрол над компютара на един приятел, който е на 230 км от моя град.Който го измъчва Radmin да пробва тази програма и ще остане доволен.P.S. Никакви проблеми с Windows Firewall Всичко е вярно, само където си обърнал май обратно предназначението на сървърната и клиентската част. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2008 Report Share Публикувано Април 22, 2008 Всичко е вярно, само където си обърнал май обратно предназначението на сървърната и клиентската част.Не, точно е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост