Jump to content

Индивидуални тестове, анализи и сравнения на Антивирусни програми

Препоръчан пост

Ето друг пример hxxp://good.gd/1203985.htm Без предварителна информация този път - да не се дразни автора на темата.

И още един - VIPRE в този случай класифицира Trojan.Win32.Generic.pak!cobra При Вирустотал още 9 програми не мълчат. Има ли азиатска кобра тук hххp://good.gd/1200924.htm Или няма?

Сподели другаде

• Отговори 1.2k
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ето друг пример hxxp://good.gd/1203985.htm Без предварителна информация този път - да не се дразни автора на темата.

Темата се казва "Индивидуални тестове, анализи и сравнения на АВ програми". Би ли казал ти до момента какво си тествал, анализирал, сравнил и показал визуално? Или пък да си изказал, някакво конструктивно и полезно за другите мнение? Едно голямо нищо до момента си дал! Нито една снимка, нито една граф ика, таблица или каквото и да е....

Какво се опитваш да доказваш с тия адреси, като нищо реално не показваш!?

Сподели другаде

Ако пробваш предложените примери и си по-задълбочен, ще започнеш да променяш доста свои преценки. Аз нямам време и желание да се занимавам със снимки. По ми е интересно да се ровя насам-натам из мрежата, вместо примерно да създавам клипове. Бетонов, а ти защо не отговори в руския форум на red17 - той ти написа "Мне больше нравится путь познания работы Windows и изучение механизмов проникновения на неё зловредов, чем просто "тупо" обвешаться различным софтом по безопасности в количестве не располагающим к нормальной работе в моём понимании." Коректно и точно мнение. Доста хора в България сега учат западни езици и не ползват руски. Да го преведа ли? Всъщност има си http://translate.google.com/?hl=bg#ru|bg|
Сподели другаде

Ако пробваш предложените примери и си по-задълбочен, ще започнеш да променяш доста свои преценки. Аз нямам време и желание да се занимавам със снимки. По ми е интересно да се ровя насам-натам из мрежата, вместо примерно да създавам клипове. Бетонов, а ти защо не отговори в руския форум на red17 - той ти написа "Мне больше нравится путь познания работы Windows и изучение механизмов проникновения на неё зловредов, чем просто "тупо" обвешаться различным софтом по безопасности в количестве не располагающим к нормальной работе в моём понимании." Коректно и точно мнение. Доста хора в България сега учат западни езици и не ползват руски. Да го преведа ли? Всъщност има си http://translate.google.com/?hl=bg#ru|bg|

Опознаването в дълбочина на работата на Уиндоуса излиза далеч извън знанията и рамките, необходими на средно статистически потребител. А до колко е "тъпо" да се накачулваш с различни програми е въпрос на личен избор. Приеми го, че така ми харесва! Пич, не се опитвай да ме вкарваш в някакъв калъп....аз не подлежа на "калъпиране"- индивидуалист съм! Не разбра ли, че аз съм редови потребител, и винаги гледам на нещата от тази гледна точка- от практическата страна на нещата, и дали от дадено действие има смисъл и до колко е полезно и в какво ми помага или пречи! Хипса повече пречи, на редови потребител, отколкото му помага. Той не носи никаква практико-приложна информация, помагаща на потребителя да вземе решение на базата на въпроса, който задава! Никаква! Какво, че преложение Х иска достъп до еди къв си регистър или иска достъп до интернет? Че те повечето приложения го правят? Виж, ако въпроса бъди придружен с някаква скала, даваща оценка на риска от това действие, това вече е друго нещо, и малко или много би насочило потребителя към вярното решение! За необходимостта от "умен" хипс отдавна съм писал! Но колко хипс-програми го правят това!? Единствено за Threat Fire се сещам, че дава нещо подобно- оцветяване в съответен цвят на скалата и съответен надпис с оценка!

За това, както вече казах, хипса в сегшият му вид може да бъде изхвърлен от редовия потребител, на него това не му помага!

Аз пак те питам- ти колко програми тества, сравни и анализира, съгласно заглавието на темата?

Сподели другаде

В самостоятелен режим на работа или в разни "накачулвания" като теб? Не зная дали мога да ги изброя всички - все нещо ще пропусна. Сега трите ползвани от мен програми работят в самостоятелен режим и ти гарантирам - твоят конгломерат от програми няма как да им е равностоен. Не желая да им създавам предпоставки за скрити конфликтности и сложни сработвания от непредсказуемо естество. По-ясно не мога да се изразя.Същото ти го написаха и в руския форум хора с различни националности - там участват германци, американци, азиатци, както и всякакви други... А при теб Бетонов, освен нерв, май има и македонски инат...
Сподели другаде

Край!

Аз бях до тук! Опитах се да развижа форума, да внеса малко- от малко някакъв конструктивизъм, да бъде форума по-полезен за обикновения потребител, но явно боклука е в повече!

Успех!

Сподели другаде

"С настройки по-подразбиране обаче,нещата са много зле,най-зле от всички програми които съм пробвал до сега!" Мишо, при теб безплатният Rising как се инсталира? Виждаш ли го при стартиращите с Win приложения? Забелязах различия в процеса на инсталации сравнено през април и през май. Напоследък два пъти съм го инсталирал.През април не беше се "скрил" и пазеше по-лошо. Сега не мога да му се начудя - намирам го доста различен. Revo Uninstaller,CCleaner при мен не го намират. AnVir Task Manager май пак ще го инсталирам. Как е при теб?
Сподели другаде

Виждаш ли го при стартиращите с Win приложения? Забелязах различия в процеса на инсталации сравнено през април и през май. Revo Uninstaller,CCleaner при мен не го намират. AnVir Task Manager май пак ще го инсталирам. Как е при теб?

При стартиращите го няма,имам на в предвид Start---> Run--->msconfig--->startup---> няма го

А иначе при Revo Uninstaller и CCleaner си го виждат!

Ето шотове!

post-3535-0-61637400-1307115345_thumb.jpg

post-3535-0-12930400-1307115355_thumb.jpg

Сподели другаде

А при мен не го виждат...Това азиатско безплатно чудо май пак се пробва да е нещо като Баштроянец...Това е "суперзакачка" за мен - а повечето мнения на Бетонов може-би имат почва само в Македония...За съжаление. Бих им препоръчал добронамерено и на тях да посещават всякакви форуми из света...
Сподели другаде

Добре де обнови ли?

http://share.pacomlan.com/images/59d18708.jpg

Версията при мен си е 1.9.2.0 и азиатецът липсва там при автоматично стартираните програми. Всичко друго също ми е ъпдейтнато, включително и ползваната ОС. Гатанки...

Сподели другаде

Гатанки...

В добавяне и премахване на програми се вижда - start up не.

http://prikachi.com/images/33/3413033k.jpg

Архив със зарази от Еврозоната :bye:

http://www.malwares.pl/index.php?dir=05.2011%2F&download=30-31.05.2011.7z

Passwords: " sg "

без кавичките

Сподели другаде

Nikssi,при мен там азиатецът е ангажирал 257 MB.Не е като при теб. Този архив хем е с парола, хем е 79 MB.Нямам желание да го пробвам и проверявам до утре сутринта. Защо ти не пробва фалшивите тревоги от китайския сайт от днес? Колко време се рових да ги търся, заради Бетонов - а той взе, че слабохарактерно се отказа и даже се обиди и разсърди...Защото съм му показал изявите в руския форум...Че точно аз с нищо не съм го засегнал. Ама ха де... Неговият конгломерат съвсем щеше да е в издънка - щяха да пищят първата, втората или третата и т.н. Без да има никаква реална заплаха...
Сподели другаде

Затри ми два три активатора,иначе при бързо сканиране не засегна системни файлове!

Спря два три легитимни процеса,http://images.backata.com/thumb-CFA5_4DE891E6.jpgно само ги спря не им позволи достъп до паметта,иначе поражения нямам за сега!

Иска ми се обаче да го пробвам как защитава MBR

Сподели другаде

В колко ли варианти се инсталира този безплатен азиатец!? Явно има значение какво заварва на ползваната ОС...Ще го проверявам на още компютри и дотогава - без критики или хвалебствия от мен. Така е най-правилно.Поздрави
Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.

• Създай ново...