Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Ето друг пример hxxp://good.gd/1203985.htm Без предварителна информация този път - да не се дразни автора на темата. И още един - VIPRE в този случай класифицира Trojan.Win32.Generic.pak!cobra При Вирустотал още 9 програми не мълчат. Има ли азиатска кобра тук hххp://good.gd/1200924.htm Или няма? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 3, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Ето друг пример hxxp://good.gd/1203985.htm Без предварителна информация този път - да не се дразни автора на темата.Темата се казва "Индивидуални тестове, анализи и сравнения на АВ програми". Би ли казал ти до момента какво си тествал, анализирал, сравнил и показал визуално? Или пък да си изказал, някакво конструктивно и полезно за другите мнение? Едно голямо нищо до момента си дал! Нито една снимка, нито една граф ика, таблица или каквото и да е....Какво се опитваш да доказваш с тия адреси, като нищо реално не показваш!? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Ако пробваш предложените примери и си по-задълбочен, ще започнеш да променяш доста свои преценки. Аз нямам време и желание да се занимавам със снимки. По ми е интересно да се ровя насам-натам из мрежата, вместо примерно да създавам клипове. Бетонов, а ти защо не отговори в руския форум на red17 - той ти написа "Мне больше нравится путь познания работы Windows и изучение механизмов проникновения на неё зловредов, чем просто "тупо" обвешаться различным софтом по безопасности в количестве не располагающим к нормальной работе в моём понимании." Коректно и точно мнение. Доста хора в България сега учат западни езици и не ползват руски. Да го преведа ли? Всъщност има си http://translate.google.com/?hl=bg#ru|bg| Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 3, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Ако пробваш предложените примери и си по-задълбочен, ще започнеш да променяш доста свои преценки. Аз нямам време и желание да се занимавам със снимки. По ми е интересно да се ровя насам-натам из мрежата, вместо примерно да създавам клипове. Бетонов, а ти защо не отговори в руския форум на red17 - той ти написа "Мне больше нравится путь познания работы Windows и изучение механизмов проникновения на неё зловредов, чем просто "тупо" обвешаться различным софтом по безопасности в количестве не располагающим к нормальной работе в моём понимании." Коректно и точно мнение. Доста хора в България сега учат западни езици и не ползват руски. Да го преведа ли? Всъщност има си http://translate.google.com/?hl=bg#ru|bg| Опознаването в дълбочина на работата на Уиндоуса излиза далеч извън знанията и рамките, необходими на средно статистически потребител. А до колко е "тъпо" да се накачулваш с различни програми е въпрос на личен избор. Приеми го, че така ми харесва! Пич, не се опитвай да ме вкарваш в някакъв калъп....аз не подлежа на "калъпиране"- индивидуалист съм! Не разбра ли, че аз съм редови потребител, и винаги гледам на нещата от тази гледна точка- от практическата страна на нещата, и дали от дадено действие има смисъл и до колко е полезно и в какво ми помага или пречи! Хипса повече пречи, на редови потребител, отколкото му помага. Той не носи никаква практико-приложна информация, помагаща на потребителя да вземе решение на базата на въпроса, който задава! Никаква! Какво, че преложение Х иска достъп до еди къв си регистър или иска достъп до интернет? Че те повечето приложения го правят? Виж, ако въпроса бъди придружен с някаква скала, даваща оценка на риска от това действие, това вече е друго нещо, и малко или много би насочило потребителя към вярното решение! За необходимостта от "умен" хипс отдавна съм писал! Но колко хипс-програми го правят това!? Единствено за Threat Fire се сещам, че дава нещо подобно- оцветяване в съответен цвят на скалата и съответен надпис с оценка!За това, както вече казах, хипса в сегшият му вид може да бъде изхвърлен от редовия потребител, на него това не му помага! Аз пак те питам- ти колко програми тества, сравни и анализира, съгласно заглавието на темата? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 В самостоятелен режим на работа или в разни "накачулвания" като теб? Не зная дали мога да ги изброя всички - все нещо ще пропусна. Сега трите ползвани от мен програми работят в самостоятелен режим и ти гарантирам - твоят конгломерат от програми няма как да им е равностоен. Не желая да им създавам предпоставки за скрити конфликтности и сложни сработвания от непредсказуемо естество. По-ясно не мога да се изразя.Същото ти го написаха и в руския форум хора с различни националности - там участват германци, американци, азиатци, както и всякакви други... А при теб Бетонов, освен нерв, май има и македонски инат... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 3, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Край! Аз бях до тук! Опитах се да развижа форума, да внеса малко- от малко някакъв конструктивизъм, да бъде форума по-полезен за обикновения потребител, но явно боклука е в повече!Успех! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 "С настройки по-подразбиране обаче,нещата са много зле,най-зле от всички програми които съм пробвал до сега!" Мишо, при теб безплатният Rising как се инсталира? Виждаш ли го при стартиращите с Win приложения? Забелязах различия в процеса на инсталации сравнено през април и през май. Напоследък два пъти съм го инсталирал.През април не беше се "скрил" и пазеше по-лошо. Сега не мога да му се начудя - намирам го доста различен. Revo Uninstaller,CCleaner при мен не го намират. AnVir Task Manager май пак ще го инсталирам. Как е при теб? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Виждаш ли го при стартиращите с Win приложения? Забелязах различия в процеса на инсталации сравнено през април и през май. Revo Uninstaller,CCleaner при мен не го намират. AnVir Task Manager май пак ще го инсталирам. Как е при теб?При стартиращите го няма,имам на в предвид Start---> Run--->msconfig--->startup---> няма гоА иначе при Revo Uninstaller и CCleaner си го виждат!Ето шотове! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 А при мен не го виждат...Това азиатско безплатно чудо май пак се пробва да е нещо като Баштроянец...Това е "суперзакачка" за мен - а повечето мнения на Бетонов може-би имат почва само в Македония...За съжаление. Бих им препоръчал добронамерено и на тях да посещават всякакви форуми из света... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 А при мен не го виждат...Добре де обнови ли?http://share.pacomlan.com/images/59d18708.jpg Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Добре де обнови ли?http://share.pacomlan.com/images/59d18708.jpgВерсията при мен си е 1.9.2.0 и азиатецът липсва там при автоматично стартираните програми. Всичко друго също ми е ъпдейтнато, включително и ползваната ОС. Гатанки... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
damto Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Гатанки... В добавяне и премахване на програми се вижда - start up не.http://prikachi.com/images/33/3413033k.jpg Архив със зарази от Еврозоната http://www.malwares.pl/index.php?dir=05.2011%2F&download=30-31.05.2011.7z Passwords: " sg " без кавичките Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Nikssi,при мен там азиатецът е ангажирал 257 MB.Не е като при теб. Този архив хем е с парола, хем е 79 MB.Нямам желание да го пробвам и проверявам до утре сутринта. Защо ти не пробва фалшивите тревоги от китайския сайт от днес? Колко време се рових да ги търся, заради Бетонов - а той взе, че слабохарактерно се отказа и даже се обиди и разсърди...Защото съм му показал изявите в руския форум...Че точно аз с нищо не съм го засегнал. Ама ха де... Неговият конгломерат съвсем щеше да е в издънка - щяха да пищят първата, втората или третата и т.н. Без да има никаква реална заплаха... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 Затри ми два три активатора,иначе при бързо сканиране не засегна системни файлове!Спря два три легитимни процеса,http://images.backata.com/thumb-CFA5_4DE891E6.jpgно само ги спря не им позволи достъп до паметта,иначе поражения нямам за сега!Иска ми се обаче да го пробвам как защитава MBR Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Юни 3, 2011 Report Share Публикувано Юни 3, 2011 В колко ли варианти се инсталира този безплатен азиатец!? Явно има значение какво заварва на ползваната ОС...Ще го проверявам на още компютри и дотогава - без критики или хвалебствия от мен. Така е най-правилно.Поздрави Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост