mone Публикувано Юни 27, 2010 Report Share Публикувано Юни 27, 2010 Направо инфарктен мач, чак не можех да повярвам по едно време. Според мен не че японците играха кой знае колко добре, а просто ние не играхме. Какво ни стана, Владо Николов ли ни липсва, Казийски леко в почивка ли беше, но пък Соколов и Йосифов показаха, че и новото поколение има какво да покажа. Хубаво, че накрая показахме желязна воля и победихме. Дано да са се уплашили малко. Мисля си, че бяха се поотпуснали, все пак взехме 3 от 4 мача, другата седмица срещу холандците ще сме доста по-стегнати. Дай боже да им вземем мачовете, пък за бразилците съвсем във форма. Давайте момчета, още малко. Браво, че въпреки че явно не им беше ден направиха всичко възможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
micobg Публикувано Юни 28, 2010 Report Share Публикувано Юни 28, 2010 Къде мога да намеря класирането? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 28, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2010 Къде мога да намеря класирането?На първата страница в темата го има...Там има линкове и за официалния сайт... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petkan Публикувано Юни 28, 2010 Report Share Публикувано Юни 28, 2010 Откъде могат да се закупят билети за мачовете с Бразилия?Предварително благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 28, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2010 Откъде могат да се закупят билети за мачовете с Бразилия?Предварително благодаря.Принципно от тази година освен на касата в Двореца на културата и спорта може и от този сайт: http://www.eventim.bg/portal/bg/sport/drugi_sportni_subitiya/2010/74866/Обаче за мачовете с/у Бразилия няма останали билети, но има все още някаква бройка за мачовете с Холандия. *От тази година има и място и ред на всеки билет и са на цена 10 и 12 лева.Има и ВИП билети - 20лева, обаче тях ги няма в този сайт, можеш да обадиш на телефоните на билетния център на двореца, как стои работата за тях - http://palaceofvarna.com/tickets.aspx?lang=bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
micobg Публикувано Юни 28, 2010 Report Share Публикувано Юни 28, 2010 На първата страница в темата го има...Там има линкове и за официалния сайт...Благодаря! Не го видях измежду всички мачове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petkan Публикувано Юни 28, 2010 Report Share Публикувано Юни 28, 2010 Благодаря!В Eventin няма шанс.Утре ще пробвам и на телефоните на Двореца. Дано имам късмет Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кирали Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Направо инфарктен мач, чак не можех да повярвам по едно време. Според мен не че японците играха кой знае колко добре, а просто ние не играхме. Какво ни стана, Владо Николов ли ни липсва, Казийски леко в почивка ли беше, но пък Соколов и Йосифов показаха, че и новото поколение има какво да покажа. Хубаво, че накрая показахме желязна воля и победихме. Дано да са се уплашили малко. Мисля си, че бяха се поотпуснали, все пак взехме 3 от 4 мача, другата седмица срещу холандците ще сме доста по-стегнати. Дай боже да им вземем мачовете, пък за бразилците съвсем във форма. Давайте момчета, още малко. Браво, че въпреки че явно не им беше ден направиха всичко възможно.мони,какви японци бе душа!?това,което ни липсваше е духът и настройката за игра.а те до голяма степен идват от защитата,която на някои титуляри просто липсва в репертоараот умения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Тц тц, как не ти омръзна...Стана като с футбола - всеки разбира от всичко.Да не си изгонен от национала??Титулярите нали знаеш кой ги избира, а той не назначен от Федерацията, че има и доказани успехи!Я сподели как да се придаде дух на един състезател и да го настройм най-добре за игра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 29, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Усещам леки дразки, недейте така... мислете положително -> След три седмици България в Аржентина! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mone Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 мони,какви японци бе душа!?това,което ни липсваше е духът и настройката за игра.а те до голяма степен идват от защитата,която на някои титуляри просто липсва в репертоараот умения.Ами аз много не ги различавам японци, корейци,объркала съм се, както и да е... Поне откъм волейбола за мен са на едно дерадже. А пък Topper, мисля, че това е форум за изказване на мнения. Всеки си има гледна точка, не мисля, че някой претендира, че е ескперт. Харесва ни волейбола, коментираме го. Аз мисля, че ще отидем в Аржентина. Имаме големи шансове, просто трябва да се стегнем. И Бразилците сме ги били и пак можем да ги бием. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 А аз какво правя - изказвам си мнението?Мога да цитирам няколко изказвания на колегата Кирали (защо ли се е кръстил така), може би е лично засегнат и коментира толкова "компетентно".Нагледали сме се на "специалисти" като треньори, да оставим този който разбира да направи максималното с отбора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 29, 2010 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2010 А аз какво правя - изказвам си мнението?Мога да цитирам няколко изказвания на колегата Кирали (защо ли се е кръстил така), може би е лично засегнат и коментира толкова "компетентно".Нагледали сме се на "специалисти" като треньори, да оставим този който разбира да направи максималното с отбора.За съжаление, колкото по-известен става даден спорт в България, толкова повече 'експерти' има, това си ни е манталитет просто.Какъв е кирали, ще те пренасоча към негово мнение: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=9744&view=findpost&p=82388. Да, всеки си изказва мнението и то е ясно, че ще има мнение, което друг човек няма да хареса... точно така се получават дискусиите. Ще е хубаво да си дискутираме и да си обсъждаме мачовете. Но има случаи, когато това несъгласие на някое мнение с друго, може да 'вбеси' единия от учасниците. Надявам се дискусията да остане със същия тон, тъй като усещам леко неразбирателство. Българи Юнаци! П.п. Весо снимки :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
кирали Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Тц тц, как не ти омръзна...Стана като с футбола - всеки разбира от всичко.Да не си изгонен от национала??Титулярите нали знаеш кой ги избира, а той не назначен от Федерацията, че има и доказани успехи!Я сподели как да се придаде дух на един състезател и да го настройм най-добре за игра Не да се придаде,а да се предаде.И не настройм,а настроим.Аз съм тренъор,организатор във волейболен клуб и разбира се дългогодишен състезател.Коментирай мачовете,а не моята персона.Апропо,topper в английския е и фасада зад коятосе крие второкачественна стока.Не съм всеки,който разбира от всичко,а човек ,който разбира играта и може да я играе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Topper Публикувано Юни 29, 2010 Report Share Публикувано Юни 29, 2010 Ми представи си, че и аз съм играч, че съм видял доста такива спецове - не че не различих веднага заучените фрази.Да кометнтирам 21 точки на Алексиев, който ти наричаш дърво и грешка на треньора?Апропо, нещо ме обиждаш на ник май. Иван и Милен да се считат за алармирани. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост