mate Публикувано Август 30, 2010 Author Report Share Публикувано Август 30, 2010 НА 100% натоварване със три програми 48 часа. и гледане на HD филми едновременно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Август 30, 2010 Author Report Share Публикувано Август 30, 2010 Случайно да знаете някакви добри бенчмаркове. Аз си ползвам Hyper P , prime95 , SP2004 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 30, 2010 Report Share Публикувано Август 30, 2010 BurnInTest Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 30, 2010 Report Share Публикувано Август 30, 2010 Честито за новия компютър! Ето ти три бенчмарка да пробваш - Unigine Heaven 2.1, Unigine Tropics и Unigine Sanctuary Benchmark. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Август 30, 2010 Author Report Share Публикувано Август 30, 2010 Nazikov тестовете са много добри. След малко ще дам колко ФПС ми изкарва.DIRT 2 ми изкарва мах 100 фрейма. При ДХ 11 макс.74фрейма мин. 12 средно 38 фрейма.При ДХ 10 мкас.118,8 фрейма мин.87 средно 95 фрейма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 30, 2010 Report Share Публикувано Август 30, 2010 Можеше някоя картинка да покажеш да видим кое за какво е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Август 30, 2010 Author Report Share Публикувано Август 30, 2010 Снимките утре че сега ме хвана мързела. А искам да ви питам това нормални температури ли са --> http://store.picbg.net/pubpic/01/92/b8c375a634870192.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Юли 23, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 23, 2011 Здравейте отново. Доста време не се бях мяркал във форума , просто защото нямах никакво време. След година безотказна работа на компютърчето , гледам че температурата на процесора не е това което беше ,в смисал повиши се и то доста. С чистене не става пробвано много пъти. Реших се да си купя нов охладител за процесора а той е INTEl 930 2.9Ghz. спрял съм се на Prolimatech Super MEga и на Corsair Hidro series H80 или H100 зависи кое намеря . Отново ви моля за помощ кой охладител ще е по добрият избор . Искам да клокна малко от рода на 3,6 - 3,8 ГХз така че ще ми трябва добър охладител. Видео картата ми АТИ saphire vapor-x 5870 и тя започна много да грее , преди в idle режим си стоеше на 32градуса а сега по малко от 45 не сваля незнам защо така , предложения приемам всякакви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Юли 24, 2011 Report Share Публикувано Юли 24, 2011 От водата на корсар няма нужда, по-добре вземи ТОВА.За видеото свали капака и почисти добре ребрата(заводското охлаждане е добро), защото са много финни и се затлачват - ТУК има ревю с разглобена карта да видиш как е под капака. Може ако искаш да смениш термо пастата на CPU и VGA с качествена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Септември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2011 КОлеги след доста години вярна служба щаигата взе че хвърли фира. След преинсталиране компютъра започна да зарежда много мудно 5 минути и даже не е заредил уиндолса и ето какво ми показва http://i54.tinypic.com/2uh8oi9.jpgНикога е нямало такъв проблем. Мисля че нещо може да е изгоряло , но не съм сигурен моля помагайте . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Видео картата външна ли е? Ако да, то я махни и пробвай само с вградената в дъното (ако има такава). Друго за което се сещам в момента е да пробваш с някое LIveCD за да разберем проблема софтуерен ли е или хардуерен. Ако си зарежда нормално от BootCD-то, значи най-вероятно е софтуерен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Септември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2011 То че зарежда от боот СД зарежда ама докато стигне до по горния екран минава сумати време а преди нямаше такъв проблем. НЕ е от уиндолса защото от толкова години сам с него и винаги е бил отличен. От какво може да е няма как да проверя дали е от видео картата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Отвори кутията и извади, почисти и пак влючи всички кабели.За проба бутни от флашка. ПП: Ако си инсталирал XP липсват драйвъри за SATA хард диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mate Публикувано Септември 16, 2011 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Почистих компа не от това ама хора имам предвид че като цъкна копчето на кутията , компа се включва и вместо както обикновенно да зареди за по малко от 1 минута зарежда повече от 5 минути и стига до гореспоменатия екран и дотам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Септември 16, 2011 Report Share Публикувано Септември 16, 2011 Нали това ти казвам, провери дали няма разместени кабели! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост