Ръководство за инсталация на Windows 7
Публикувано: 20 July 2016 - 06:53
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 20 July 2016 - 21:59
Оооо, да, много се извинявам! Наистина сега видях, че е отпреди 11 месеца. Само исках да попитам дали ще има статия и за WINDOWS 10 - поддръжка, инсталация и други проблеми по него? Благодаря предварително!
Публикувано: 20 July 2016 - 22:24
Не знам за какви проблеми става въпрос. Иначе за инсталация не знам дали ще има. Ники ги правеше тези статии, а той е зает. Аз също нямам много време, а и предпочитам да се занимавам с други статии, които намирам за по-наложителни и/или интересни за мен на този етап. Така че нищо не мога да обещая.
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 13 August 2016 - 21:47
Здравейте! Имам проблем с преисталацията на лаптопа ми с windows 7 .Той е сони вайьо.Не разбирам много от компютри ,но ми трябва преисталация .Но това което ми показвате как да я направя , не ми дава по този начин .Като вляза в bios, няма тези данни за CD or DVD.И не мога задействам диска ми с windows за да започна , да го преинстелирам , Моля ви , за помощ!
Публикувано: 13 August 2016 - 22:17
Диска инсталационен ли е?
Публикувано: 13 August 2016 - 22:22
ето това ми е bios , и никъде не виждам , това което е показано за да мога да задействам диска с сwindows да тръгне.Какво да правя , нямам идея.
Прикрепен(и) файл(ове)
Публикувано: 13 August 2016 - 22:28
Пробвайте да натискате бутона F11 или F12, за да буутнете.
Публикувано: 13 August 2016 - 22:30
качен е windows него , мисля , че не е оргинален windows
Диска инсталационен ли е
качен е windows на него
Публикувано: 13 August 2016 - 22:31
Не съм питал дали има windows. Като първо буутващо у-во е зададено Internal Optic Disk Drive, което е CD/DVD. Просто при стартиране на лаптопа натискайте бутона F11 или F12, за да буутнете(стартирате инсталацията на windows).
Публикувано: 13 August 2016 - 22:45
Пробвайте да натискате бутона F11 или F12, за да буутнете.
ще пробвам
Не съм питал дали има windows. Като първо буутващо у-во е зададено Internal Optic Disk Drive, което е CD/DVD. Просто при стартиране на лаптопа натискайте бутона F11 или F12, за да буутнете(стартирате инсталацията на windows).
сега ще опитам
не става по този начин.а бихте ли ми помогнали зная , че може да се влезе в моя компютър чрез вашия и да се види какъв е проблема .Не ми работи почти нищо , като .wi-fi , bluootut какво ли още не .показва ми ,че c диска е пълен постоянно , и не мога да правя почти нищо , просто му трябва преистелация
Публикувано: 13 August 2016 - 22:49
Ми аз и да вляза през Team Viewer няма как да ви го преинсталирам. Мога само да видя, кое и защо не работи и да се опитам да го оправя.
А сигурни ли сте, че диска, с който се опитвате да преинсталирате Windows е инсталационен? Откъде го взехте? Вие ли го записвахте? Ако да как?
Публикувано: 13 August 2016 - 22:51
Ми аз и да вляза през Team Viewer няма как да ви го преинсталирам. Мога само да видя, кое и защо не работи и да се опитам да го оправя.
А сигурни ли сте, че диска, с който се опитвате да преинсталирате Windows е инсталационен? Откъде го взехте? Вие ли го записвахте? Ако да как?
приятел ми го записва , с него е преинтелирано вече няколко пъти , добре влезте . тази програма я имам на компа , можем ли да опитаме
Публикувано: 13 August 2016 - 23:02
Имате лично съобщение.
Снимайте в BIOS, прозорец Security и прозорец Exit.
Публикувано: 14 August 2016 - 09:21
Понеже продължихме през Team Viewer, ще напиша какво направих.
В диск "C" имаше свободно място около 2-3MB. Стартирах Disc Cleanup, но не помогна. Пробвах да изтрия точките за възстановяване, но нямаше такива. Спрях хибернацията, но се освободиха само 3ГБ. Пуснах CCleaner и освободи около 60Гб временни файлове, файлове от windows update и кеш файлове.
Направих оптимизация с Autoruns, спрях излишния софтуер, който стартираше със системата. Както и спрях някои задачи от Task Scheduler.
Спрях Windows update и Windows Defender.
Скайп не се инсталираше, затова изтрих папката от AppData и сложих скайп версия 6.
Bluetooth и Wi-Fi не работеха, но проблема беше, че потребителката ги е спряла от копчето на корпуса на лаптопа.
След като пуснахме Wi-F и Bluetooth, windows не искаше да се свърже с мрежата, затова я изтрихме от листата със запаметените мрежи и я добавихме наново.
Публикувано: 02 February 2017 - 13:11
Здравейте!
Опитах да преинсталирам 7 -ца на тази Тошиба (Satellite L50-B-1MC),но се натъкнах на неочакван проблем. Минава екранът от т.3.1. и остава само на черен екран и показалец на мишка.И така вече трети час...
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители