Jump to content

Безплатен лицензиран софтуер и игри


Препоръчан пост

Промоция на Battlefield 3

 

Electronic Arts правят промоция на играта Battlefield 3, с която всеки съвременен геймър трябва да е добре запознат. Промоцията е валидна до 3-ти юни, дотогава играта е безплатна. Условието е, че трябва да се инсталира и играе през Origin платформата за разпространение на софтуер на компанията (аналог на Steam).

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 193
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

The Disney Company и Pixar правят своя софтуер за рендериране - RenderMan - безплатен за некомерсиална употреба (без водни знаци или каквито и да било ограничения). Новата му версия, от която вече ще може да се използва без заплащане, все още не е готова, но се работи по нея. Можете да си регистрирате свое копие на тази страница. Повече информация за безплатния лиценз можете да откриете тук.

Вече всеки с нужните знания и желание може да си направи свой Toy Story или WALL-E. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
CyberLink PowerDirector 11 SE

http://cdn1.sharewareonsale.com/wp-content/uploads/2014/08/81LEq66hQWL._SX385_.jpg?72d0c2

 

PowerDirector 11 е мощен видеоредактор с неограничени възможности и широк набор от инструменти, използващ нови технологии, ускоряващи процеса на редактиране на видео. Уникалното съчетание от скорост, мощност и лекота при създаване на  сложни визуални ефекти за HD видео. Програмата предлага три различни режима на редактиране, гъвкава временна скала, поддържаща до 100 писти, съвместими с професионални софтуерни модули от други производители, включва инструменти за за работа с триизмерно съдържание.

 

Download http://sharewareonsale.com/s/cyberlink-powerdirector-sale ( време 1 day 22 hrs 59 mins)

Link to comment
Сподели другаде

http://cdn6.sharewareonsale.com/wp-content/uploads/2014/08/header_292x1362.jpg?f017d3

 

http://store.steampowered.com/app/257890/

 

Terms and Conditions
  • This is a 1-computer lifetime license, for home + business use
  • You get free minor updates
  • No free tech support
  • Can be installed or re-installed whenever you want, as long as you get your license key and download the installer before this offer has ended
  • May not be resold
  • No refunds and exchanges; if you are having trouble activating or registering, please ask for help
Technical Details
  • Developed by Immanitas Entertainment
  • Supports Windows XP, Vista, and 7 (32-bit and 64-bit)

Download : http://sharewareonsale.com/s/frozen-hearth-sale

 

Sale ends in 1 day 20 hrs 32 mins

 

Link to comment
Сподели другаде

http://cdn1.sharewareonsale.com/wp-content/uploads/2013/11/2014-boxshot-antivirus-300x426.png?43907c

 

Webroot SecureAnywhere  революционно нов софтуер за защита от зловредни приложения, позволяващ безпроблемната работа на множество крайни точки в една фирмена мрежа. Агентът е най-малкият в света с големина само 730KB и може да се инсталира и на изключително слаби машини. Инсталацията отнема по-малко от 6 секунди и софтуерът може да се използва заедно с други програми или приложения за защита. Той съчетава интелигентен локален анализ на зловреден код и връзка с облачно базиран център за данни, за неутрализиране на известни и нови атаки. Webroot SecureAnywhere Business работи незабележимо и бързо - първото сканиране след инсталация отнема 2 минути, а всяко следващо - под 1 минута. 

Агентът е лесен за управление и осигурява офлайн защита на крайните точки - централизираното и максимално автоматизирано управление позволява едновременното следене и отчетност на множество крайни точки без допълнително натоварване, а защитата не се прекъсва, дори когато машината не е свързана с интернет. Офлайн защитата включва и възможност за заключване на устройства и портове. 

Иновативна защита в реално време, която намалява времевия интервал от появата на нов вирус до неговото добавяне от антивирусния софтуер. 

Постоянна проверка и синхронизация с базата данни Webroot Intelligence Network, притежаваща повече от 75TB информация за зловреден софтуер. Базата данни постоянно събира информация за нови и потенциално опасни файлове в интернет от всеки Webroot клиент и така осигурява мигновено най-добрата възможна защита.

Възможност за възстановяване на системата при откриване на зловреден софтуер - Webroot SecurityAnywhere Business позволява възстановяването на системата до момента, преди вирусът да бъде открит. 

Наблюдение на системата чрез приложението Endpoint Firewall - тази защитна стена предпазва потребителите, когато са извън фирмения gateway, подобрява работата на защитната стена на Microsoft Windows и осигурява пълен контрол на вътрешните и външни връзки, без да добавя нищо ненужно към ресурсите на крайните точки. 

Инспектиране на неизвестните файлове чрез защитен sandbox за оценка на тяхното поведение и влияние върху потребителската система. 

Webroot SecureAnywhere Business поддържа Windows PC, Google Android и Apple iOS.

Можете да се уверите и тествате функционалността и бързината на Webroot SecureAnywhere Business с 30-дневната trial версия, която е достъпна на сайтa на Webroot.

 

(за описанието не съм мн сигурен дали  е вярно)

 

Download http://sharewareonsale.com/s/webroot-secureanywhere-antivirus-sale

 

Sale ends in 6 days 21 hrs 39 mins

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
http://cdn1.sharewareonsale.com/wp-content/uploads/2014/07/boxIS.png?e49098
 
 
BitDefender Internet Security решава всички задачи по обезпечаване на безопасна работа в интернет. Продукта осигурява сигурна защита от вируси, защитна стена, шпионски софтуер, спам, зарибяване, нежелано web съдържание. BitDefender Internet Security решава всички задачи по обезпечаване на безопасна работа в интернет.Продукта осигурява сигурна защита от вируси, защитна стена, шпионски софтуер, спам, зарибяване, нежелано web съдържание.

Antivirus – гарантира откриване и отстраняване на всички вируси.Антивирус BitDefender използва мощен сканиращ механизъм сертифициран от лабораториите ICSA, Virus Buletin, Checkmark, CheckVir, и TUV.

Firewall – филтрира целия мрежови трафик като контролира времето на достъп в интернет и разрешава стартирането на приложенията. Режима “hidden” позволява да скриете вашия компютър от вредоносно програмно обезпечение и хакери.

Antispam – решава проблема със нежеланите съобщения заливащи ни по пощата.

Antispyware – следи и предупреждава в реално време за потенциална възможност за проникване на шпионски обекти преди те да нанесат вреда на вашата система.
 
 
Sale ends in 1 day 15 hrs 30 mins
Link to comment
Сподели другаде

Пробвах BitDefender Internet Security

но не останах доволен, увеличи времето за стартиране на уиндоус почти двойно, а няколко пъти заби и въобще не успя да тръгне ос. След като я махнах проблема изчезна.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...