Прехвърляне към съдържание

Снимка

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Проблеми съвети дискусии

• Моля, влезте, за да отговорите
728 отговора по тази тема

#16 Иван Желев

Иван Желев

Гадното Момче

• Banned
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 87 мнения

Публикувано: 19 September 2007 - 20:30

Наистина не знам как да създам нов акаунт - но паролата я смених. Преди малко един приятел, който също е хакер каза че е оправил нещата - възможно ли е това според вас. Много ви благодаря за отговорите :peace:

не го знам нито колко е хакер, нито колко ти е приятел, но аз бих се замислил как така изведнъж "е оправил нещата" тоя пич... каза ти го чак, след като ти му каза, че си си сменил/а паролата, нали? този твой "приятел" имал ли е достъп до компютъра ти, защото има едни нещица, наречени keyloggers, които, веднъж сложени на компютър, следят всяко клавиатурно действие и пращат резултатите (включително паролите ти) на определен и-мейл, примерно - на и-мейла на френдът ти...
Публикувано изображение

#17 Крадец на рози

Крадец на рози

The misery, the pain...

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 723 мнения

Публикувано: 19 September 2007 - 20:32

Между другото слагай "хакер" в кавички, че се получава малко смешно. Я ти ми пиши по скайп както ти казах, за да оправим нещата БЕЗ да ми даваш пароли и т.н. и без да съм хакер де :)

#18 magi_135

magi_135

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 3 мнения

Публикувано: 19 September 2007 - 20:43

аз да отговоря- извинявайте за думата "Хакер" - наистина.И не - паролата я смених след като ми каза че е оправил нещата. А сега след като ви прочетох - я смених още веднъж. Ама май няма голяма полза.Как да разбра ако пак влезе- защото сега си поднових наново списъка с абонати- пак ли ще изчезне. Вече взех да се плаша...

#19 Иван Желев

Иван Желев

Гадното Момче

• Banned
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 87 мнения

Публикувано: 19 September 2007 - 20:51

аз да отговоря- извинявайте за думата "Хакер" - наистина.И не - паролата я смених след като ми каза че е оправил нещата. А сега след като ви прочетох - я смених още веднъж. Ама май няма голяма полза.Как да разбра ако пак влезе- защото сега си поднових наново списъка с абонати- пак ли ще изчезне. Вече взех да се плаша...

ами най-сигурният начин е да не му казваш новата си парола и, ако не е сложил keylogger, няма страшно. не ми каза имал ли е достъп до компютъра ти и/или скоро ползвала ли си скайп регистрацията си на машина, до която е имал достъп и той?
Публикувано изображение

#20 Крадец на рози

Крадец на рози

The misery, the pain...

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 723 мнения

Публикувано: 19 September 2007 - 21:44

Изобщо влизала ли си си в скайп от друг компютър?
Skype name не каза как ти е бре :)

#21 Sir William

Sir William

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1407 мнения

Публикувано: 19 September 2007 - 22:03

Пробвай да преинсталираш новата версия на Скайп от днес на компютъра си: Skype 3.5.0.239@SoftVisia. Може преди да я инсталираш, да премахнеш старата с Add/ Remove в Control Panel. Пиши, ако има проблем след това. :)

#22 IVAN

IVAN

Мечорат Пухашвили

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4645 мнения

Публикувано: 20 September 2007 - 12:00

Сигурно копие на абонатите -> Tools -> Advanced -> Backup Contacts to file...

#23 Zdravkovich

Zdravkovich

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 39 мнения

Публикувано: 22 September 2007 - 13:22

Здравейте
Извинете за спама, ама искам да попитам някои знае ли каде се пази хронологията на чата на скайпа или по точно каде на HDD се намира ?

#24 Crio

Crio

Knowledge is Power

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 457 мнения

Публикувано: 22 September 2007 - 14:01

Предполагам, че се намират в:
%AppData%\Skype\потребител\
Виж файловете chatmsg##.dbb, би трябвало да са те.

I believe in a world I can and do understand. A rational universe, explained through rational means.

#25 mimicho

mimicho

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1 мнения

Публикувано: 01 November 2007 - 23:24

Здравейте. Искам да си възстановя Skype хронологията. Някой знае ли как да сстане това?

Благодаря предварително.

#26 VIS

VIS

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1370 мнения

Публикувано: 01 November 2007 - 23:47

От къде искаш да я възстановиш ? Ако си я изтрил веднъж от ПС-то едва ли ще може да се направи това :/
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

#27 Крадец на рози

Крадец на рози

The misery, the pain...

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 723 мнения

Публикувано: 02 November 2007 - 01:54

Моя въпрос ->
Техния отговор ->

Забележка: Настройките, в Skype след изтриването и въстановяването на файловете, ще бъдат върнати както са си по настройки.

П.п. При проблем за някой, ще преведа отговора им ;)

Не мислиш рационално, защо не забиеш съпорта на Skype?
Просто им върни отговор, че не е възможно 10 млн абоната да знаят как по толкова сложен начин да си оправят проблем като този. Просто те да се постараят и да оправят бъгa. В смисъл, пишеш го леко хапливо, но човечно и... така. Лично аз, ако знаех по-добре английски бих им писал.

#28 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23247 мнения

Публикувано: 02 November 2007 - 03:05

Не мисля, че на поддръжката на Skype им дреме. Колко проблеми са докладвани във форума им и никакъв резултат. Skype развива и подобрява това, което носи печалба. Това, което не е доходно, дори и да е масово, се пренебрегва.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.

- Eleanor Lamb (BioShock 2)

#29 IVAN

IVAN

Мечорат Пухашвили

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4645 мнения

Публикувано: 02 November 2007 - 12:51

Не мислиш рационално, защо не забиеш съпорта на Skype?

Преди има писах за бъгове, ама много ги и оправят, както каза Венци.
И затова от година сигурно нищо не им пращам ....

#30 VIS

VIS

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 1370 мнения

Публикувано: 02 November 2007 - 15:39

Дам, прав е, и аз и пращах толкова предложения ( е така де 2, ама бяха добри) и казаха, че ще ги има в по-нови версии, а аз и ги предложих още като беше, 1.хх. Вече е 3.хх и нищо не са направили. Все пак моите предложения бяха за удобство на потребители, а не за печелене на пари, нормално да не го направят :)
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители