Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп
Публикувано: 20 December 2006 - 22:16
Ползвам Skype 3 Beta версията.Видеото работи отлично в двете посоки(виждам ги,виждат ме),чувам отсрещния говор -но те не ме чуват.
Първосигнален рефлекс - нов микрофон.Купих нов веднага-пак същата работа.Пак не ме чуват.
Смених версията на Skype-а с двойката - отново нищо.
Дали не е хардуерен проблема-от лятото не го бях ползвал ,а тогава имаше гръмотевична буря и изпогоряха много телевизори и др.ел.уреди.Аз минах само с нова Lan карта и ремонт на телевизора,(изгоря му интеграла),но май че ще излязат и др.дефекти щото AV-то на което гледам филми от компа на телевизора се оказа здраво , а не мога да изкарам филма от компа до телевизора.
Ако обичате споделете Вашето мнение-възможно ли е нещо да е изгоряло та да не могат да ме чуват по микрофона?
Публикувано: 20 December 2006 - 23:22
Имаш ли проблем с микрофона при други програми които го ползват?
Виж също какво разпределение на буксите изписва производителят на звуковата ти карта, в зависимост от "броя канали" които си си избрал за момента, защото има значение дали звукът ти е стерео
или 5.1 да речем- там вече няма вход (респ. и микрофон)- всичко са изходи
Успех!
Публикувано: 21 December 2006 - 00:08
Публикувано: 21 December 2006 - 01:54
За епикриза на звуковата ти карта ( както и за двете звукови карти едновременно), мисля, че ще е по-добре да изчакаш и някое друго предположение/решение.
Успех!
Публикувано: 21 December 2006 - 13:53
Това не би трябвало да е проблем, защото Skype си пуска микрофона, ако зададеш в настройките автоматичен контрол на аудио устройствата. Ако не го прави, мисля че нещо не е както трябва.... Пробвай с настройките, и виж резултата на Skype Test Call без да пускаш микрофона.Винаги, когато пускам скайп човката пред микрофона е натисната. И каквото и да правя следващия път е пак така. И вече си знам - пускам скайпа, махам човката и тогава говоря. Факт
![]()
Ако махнеш отметката, ще чуваш и своят глас в слушалките, което не мисля, че е от приятните неща.
Мнението беше редактирано от tzwaro82: 21 December 2006 - 13:56
Публикувано: 08 January 2007 - 14:40
От доста време съм забелязал, че определени контакти в Skype са маркирани като офлайн, но когато звънна, стават зелени (онлайн) или както са офф, същият контакт ми звъни. Не е единичен случай и не само при мен. Хората отсреща твърдят, че са в нормален режим, а не невидим и т.н.
Някой да има идея от какво може да е?
Благодаря предварително.
Публикувано: 08 January 2007 - 15:40
Не се случва само при тебе, гледам некой френд е онлайн, зимам да му пиша и става офлайн..За да не отварям новав тема, ще пиша тук
От доста време съм забелязал, че определени контакти в Skype са маркирани като офлайн, но когато звънна, стават зелени (онлайн) или както са офф, същият контакт ми звъни. Не е единичен случай и не само при мен. Хората отсреща твърдят, че са в нормален режим, а не невидим и т.н.
Някой да има идея от какво може да е?
Благодаря предварително.
Обеснявам си с нарастващия брой потребители използвай скайп и така сървара им по-бавно избраща информацията, че даден потребител е сменил статуса си ...
Ще им пиша хем за тоя проблем, хем и за по-малки .. бъгчета

п.п. Така или иначе от доста време нема нова версия

Публикувано: 08 January 2007 - 22:42
Техния отговор ->4) Many of my friends say that see me "online", and start to write me and I momently get "offline", this happen on me too with people in my contact list. I think that is happen, why your server is overload, or have many information to convertible. This is only my suppose.
Забележка: Настройките, в Skype след изтриването и въстановяването на файловете, ще бъдат върнати както са си по настройки.4) In case of this error please try to reset Skype settings and configuration.
NB! Showing hidden folders and files has to be turned on: please navigate to My Computer > Tools > Folder Options > View. Once there, please make sure that the option "Show Hidden Files and Folders" is enabled.
* Quit Skype
* Locate the shared.xml file found in
C:\Documents and settings\Your Windows Username\Application data\Skype\shared.xml
* Delete shared.xml
* Locate the config.xml file found in
C:\Documents and settings\WindowsUsername\Application data\Skype\SkypeUsername\config.xml
* Delete config.xml
* Start Skype (shared.xml and config.xml will be recreated).
If the problem persists, please report back.
П.п. При проблем за някой, ще преведа отговора им

Публикувано: 09 January 2007 - 14:37

Дааам ясно и сега остана да разберем дали има ефект от отговора им

Отзиви? Някой пробвал ли е вече?

Мнението беше редактирано от SURF_lady: 09 January 2007 - 14:39
Специално за хората, които са проспали уроците по География в началното училище: Земята се върти около оста си, не около вас.
Публикувано: 14 January 2007 - 21:46
Аз го пробвах.. настройките са същите ( не се променят)

Но за момента не мога да преценя дали е по-добре от преди ... ( за проблема )
Публикувано: 19 September 2007 - 18:12

Публикувано: 19 September 2007 - 18:45
П.П. Като си регнеш нов акаунт, пиши на edva_li
Ако не знаеш как да си направиш нова регистрация, пиши без да се притесняваш

Публикувано: 19 September 2007 - 18:55

I believe in a world I can and do understand. A rational universe, explained through rational means.
Публикувано: 19 September 2007 - 20:11

0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители