JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Добре.Нищо не рабрах за какво беше този ComboFix.Антивирусната нямаше ли да изтрие каквото трябва?Правя някакви неща които изобщо не знам какво точно правят.! Не знам някой чете ли,но аз пак пиша.Предполагаемите вируси от регистрите вече ги няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Преди да се заема по-подробно искам да знам какъв точно е проблемът? Има ли конкретен проблем или просто профилактично почистване и стягане на системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Системата има много проблеми,но основното за което питах беше за файлове засечени от SuperAntispyware.После се оказа че имам доста подменени системни файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Windows самоделка ли е или е чист? Да не е някой от ония релийси в Zamunda, за които сума ти и народ пише из коментарите, че е много як, защото има вградени нещица, и че лети? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Инсталираха го в компютърна фирма.Проблемът е, че аз съм качил хиляда програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Бе, то и в компютърните фирми като знам в повечето случаи какви "специалисти" работят...Ще помогнеш доста ако предоставиш лог отново на DDS (както беше направил по-рано) и на ESET SysInspector:1) стартирай я, скролирай до долу и кликни I Agree, след което изчакай да събере информацията;2) меню File -> Save Log;3) потвърди с Yes;4) не променяй изходния ZIP формат, запази файла на удобно за теб място и го прикачи после към коментара си (не го разархивирай). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Добре ето логовете.Тегли че ще ги изтрия след малко!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 коя антивирусна ползваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 IObit Security 360 Защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 от кога е този проблем ? тя легална ли е антито и защо не я пуснеш да сканира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Какви са пък тези въпроси?????????? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 виж искаш ли да ти помогна или не? или останалите вече го сториха Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2009 Report Share Публикувано Август 24, 2009 Добре ето логовете.Тегли че ще ги изтрия след малко!!!!!Теб някаква параноя ли те гони, че не оставяш логовете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Ти ако няма да помагаш кажи.Тези файлове седяха достстъчно.Ако нямаш време не е трудно да го напишеш.Няма да пускам корени на този компютър.За какво трябвя целия форум да чете информация за компютъра.B-boy ми помогна доста,така че ако не ти се занимава кажи.Имам да правя диск чек на целия хард диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOOO Публикувано Август 24, 2009 Author Report Share Публикувано Август 24, 2009 Предпазването от хакери явно вече става като даваме информация за всички инсталирани програми(антивирусни и др.)на всеки който пожелае. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост