hop_one Публикувано Август 16, 2009 Report Share Публикувано Август 16, 2009 Добър ден, може ли малко помощСвързах 2 компютъра посредством мрежов кабел(с 2 мрежови карти)Връзка има, обаче е пекалено бавна.Какво има предвид под бавна амиза да вляза в шарнатото "д" ми отнема 5 мин. да жляза в друга под папка още 5 мин пак абсурд да копирам нещо и тнт.Даже има и интернет на главния нет-а си е супер но на втория влизам в страница за 10 мин. Може ли да ми кажете от какво може да е.10х. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ken Публикувано Август 17, 2009 Report Share Публикувано Август 17, 2009 Добър ден, може ли малко помощСвързах 2 компютъра посредством мрежов кабел(с 2 мрежови карти)Връзка има, обаче е пекалено бавна.Какво има предвид под бавна амиза да вляза в шарнатото "д" ми отнема 5 мин. да жляза в друга под папка още 5 мин пак абсурд да копирам нещо и тнт.Даже има и интернет на главния нет-а си е супер но на втория влизам в страница за 10 мин. Може ли да ми кажете от какво може да е.10х. С какви операционни системи са машините ?Проверявал ли си за грешки в Event log-а ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Август 17, 2009 Report Share Публикувано Август 17, 2009 Освен въпросите на Ken, ЛАН картите на каква скорост работят - на 100 MBps или на 10 MBps?Може да погледнеш тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост