tebusque Публикувано Март 14, 2007 Report Share Публикувано Март 14, 2007 Здравейте на всички! Аз получавам интернет посредством рутър, но само с един порт. Има ли начин да свържа моя компютър с други в къщи, но по безжичен начин, за да могат те да ползват моя интернет, така както би станало с кабел и какво ми е необходимо като хардуер /в смисъл моя комп няма никакви инсталирани платки за безжично свързване от какъвто и тип да е/ и настройки и евентоално споделяне на принтер, който също е при мен и искам да се използва от другите компютри и споделяне на папки. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2007 Report Share Публикувано Март 15, 2007 Като за начало прегледай следните теми:Ръководство за споделяне на ИнтернетВръзка между 2 компютъра, как по-точно ставаСподеляне на Интернет за два компютъра (в тази има линкове към горните две, казвам, за да знаеш).Ако пак има неясности, питай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kingsizewe Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Свързах два компютъра под XP с кабел, и интернет има на втория, но скоростта на свързания към моя компютър е в байтове (буквално)! Отваяр гугъл около минута... Има ли някакви ограничения в пакетите за връзката, за да съществува такова забавяне и може ли да се оправи проблема с някаква програма или прочие? Благодаря Ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 18, 2010 Report Share Публикувано Август 18, 2010 Свързах два компютъра под XP с кабел, и интернет има на втория, но скоростта на свързания към моя компютър е в байтове (буквално)! Отваяр гугъл около минута... Има ли някакви ограничения в пакетите за връзката, за да съществува такова забавяне и може ли да се оправи проблема с някаква програма или прочие? Благодаря Ви предварително.Първо, не е необходимо да публикуваш едно и също мнение в различни раздели; копието в раздела за хардуер го изтривам.Второ - опиши по-подробно мрежата (устройства, настройки, преносна среда) и какво точно правиш като настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост