draco_volans Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 По всяка вероятност си го блокирал/оправил от Настройки => Информация за страница => Медия => Сложил си/махнал си отлетката пред Блокиране на изображенията от... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Братче, няма оправия с този браузър. Единственото нещо което не съм пробвал е да деинсталирам видео драйвера. Добавих този NoScript, но се е все така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Братче, няма оправия с този браузър. Единственото нещо което не съм пробвал е да деинсталирам видео драйвера. Добавих този NoScript, но се е все така Еми, аз нали казах, че добавянето на адони за блокаж на съдържание не оказва влияние? И преди да си почнал да преинсталираш драйвери, което може да ти отвори допълнително ядове, защо не пробваш, както предложих, с портативната версия на Opera, да видиш там ще го има ли проблема? С IE8, при мене на лаптопа, за който споменах, пак имаше насичане, но не и с Opera. Специално за лисицата, мисля че се дължи на начина, по който рендерира страницата... При Flock пак ми товари, а както е известно, той ползва същото, но малко по-старо ядро на Mozilla. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Да, определено си е живот с този браузър /Опера/. Само дето трябва да си слагам пак пароли и да се регистрирам навсякъде, но няма никакъв сеч, никакво товарене. Благодаря за инфото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Октомври 30, 2009 Report Share Публикувано Октомври 30, 2009 Ако си сложиш инсталационната версия на Opera, по време на инсталацията, би трябвало тя да те попита дали искаш да си експортираш отметките от FF/IE, съгласяваш се и би трябвало всичко да е наред. Лично за мен, отметките и паролите не представляват особена важност - помня си ги и не ги съхранявам преди преинсталация или смяна на браузера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 Махнах я тая е*ана Опера, сложих пак Мозила. Но продължава да товари и насича, няма ли други браузъри освен тези. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 Махнах я тая е*ана Опера, сложих пак Мозила. Но продължава да товари и насича, няма ли други браузъри освен тези. Ето, избирай си: цък Има богат репертоар от е*ани и недо*бани браузери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leprikon4e Публикувано Декември 3, 2010 Report Share Публикувано Декември 3, 2010 Здравейте, имам нужда от помощ! Ползвам Mozilla Firefox 3.6.12Нали знаете как, когато се регистрирате примерно някъде и след въвеждането на username и password понякога искат да въведем потвърдителен код, състоящ се от комбинация от букви и числа. Вече на няколко сайта не мога да ги въведа. Т.е. въвеждам ги, сигурна съм, че не греша, но сайта го приема за грешка. Когато пробвам да се регистрирам през Internet Explorer, нямам никакъв проблем. Помислих си, че може да е от кеша и бисквитките в Мозила. Изчистих ги, но този проблем остана. Моля помогнете ми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DanchoLulin Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Здравейте. Имам проблем със firefox 3.6.22. Не ми чете клипове от vbox7 или youtube. страниците ги отваря, но когато заредя клип се показва бял екран насред страницата и клипа не тръгва. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2011 Report Share Публикувано Септември 15, 2011 Затвори Mozilla Firefox, отвори аплета за деинсталация на програми и деинсталирай Adobe Flash Player (трябва да имаш 1 или 2 версии). След това отново ги инсталирай:- Adobe Flash Player for Internet Explorer- Adobe Flash Player for Firefox, Opera, Safari, ChromeАко това не помогне, почисти кеша на браузъра.Ако и това не помогне, преинсталирай драйвера на видео картата, като почистиш останките му след деинсталацията. Процесът е описан в тази тема в секцията за деинсталация на драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост