ale3 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Има ли някакъв начин видеокарта ,която няма Пиксел Шейдър 3.0 да го добие моята видеокарта е Нвидия ФХ5500 256 мгб поддържа 2.0.Има ли друг начин освен нова видеокарта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Има ли някакъв начин видеокарта ,която няма Пиксел Шейдър 3.0 да го добие моята видеокарта е Нвидия ФХ5500 256 мгб поддържа 2.0.Има ли друг начин освен нова видеокарта?Няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 За жалост няма. Евентуално ако играта има някакъв неофициален пач да се принуди да ползва по-стара версия на shader model-a, ако енджинът й го предлага, но иначе не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Юли 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Става въпрос за Race Driver Grid или Колин Макрий Дирт.И каква конфигурация бихте ми предложили за да вървът тези игри прилично да кажем на максимум и колко пари ще излезе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Става въпрос за Race Driver Grid или Колин Макрий Дирт.И каква конфигурация бихте ми предложили за да вървът тези игри прилично да кажем на максимум и колко пари ще излезе.Зависи какво разбираш под максимум. За едни макс е 1024х728 с 30 кадъра и настройки на играта на медиум, за други макс е 1680х1050 60 кадъра и настройки макс за всичко. Първо кажи с какъв монитор си, а конфигурацията след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Става въпрос за Race Driver Grid или Колин Макрий Дирт.И каква конфигурация бихте ми предложили за да вървът тези игри прилично да кажем на максимум и колко пари ще излезе.Твоята видеокарта в момента ти е на AGP-слот. Това означава, че трябва да търсиш някоя по-мощна - като 6600GT, 7***GT на такъв слот - може и втора употреба. И да видиш какво ти е захранването, да не е слабо много... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Юли 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Монитора ми е COMPAQ P900.Ми искам да върви на максимум детайли.А за захранването пише ли го в Еверест? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Монитора ми е COMPAQ P900.Ми искам да върви на максимум детайли.А за захранването пише ли го в Еверест?Не. Трябва да отвориш кутията като преди това дръпнеш щепсела от контакта и четеш какво пише на захр. блок, колко вата е (и марка). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Монитора ми е COMPAQ P900.Ми искам да върви на максимум детайли.А за захранването пише ли го в Еверест?Не вярвам на макс.детайли да ти тръгнат(grid,dirt) с по-горе предложените две карти. Най-много да ги подкараш с орязани детайли,всичко на LOW и ниска резолюция. Имам наблюдение върху двете игри. Доста тежки са.Edit: имам познат,който с 6600гт и е2140 2гб рам , нa call of duty4 гледа слайдшоу на резолюция 800х600, всичко на LOW, изключен AA, AF и VSINC. По-горните игри не са по-леки, особено dirt, дори e по-тежка. Така че си правяи сметката, как ще ги играеш. Може да сложиш някаква по-добра агп карта, но не очаквай чудеса. Най-добре събирай пари за нова конфигурация, ако питаш мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Юли 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Да де аз за нова конфигурация питам?Предложете някаква. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Ще сменяш ли и монитора? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Да де аз за нова конфигурация питам?Предложете някаква.Откъде да знаем? Да не сме гадатели... Бюджета какъв е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Юли 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Ще сменяш ли и монитора?Ми мисля да не го сменямОткъде да знаем? Да не сме гадатели... Бюджета какъв е?Ми да кажем 800-900 лева. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Ми мисля да не го сменям Ми да кажем 800-900 лева.Може да прочетеш тази тема и да кажеш какво си си харесал за тези пари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ale3 Публикувано Юли 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Може да прочетеш тази тема и да кажеш какво си си харесал за тези пари.Мерси ще поразгледам и ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост