nelly228 Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Ето в какво се състои необяснимия проблем: Значи аз съм с видеокарта NVIDIA Ge Force 4 MX 440 with AGP8 X и след като си включих кабел HDMI на 10 метра към телевизора отначало се виждаше след CLONE опцията каквото ми е на компютъра, такова и на TV съответно, но след една преинсталация ( и по точно даже Backup на компа) пак се виждаше всичко- икони десктопа снимки и т.н.,,,,,,НО като пуснех плеър( който и да е) се виждаше в плеъра филма само в компютъра, а на TV беше черно- вътре в плеъра.И така-като разменя при подопция на CLONE-то да не ми е PC/TV, а обратно TV/PC черното ми се вижда на компа а на ТВ си се вижда филма.Не може да е от кодеци драйвери и т.н. защото се вижда на ТВ филм, но как да си ми се вижда и на двете места едновременно КАКТО ДО СЕГА? Може ли или видеокартата прави такива проблеми и не зависи от никой майстор!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Кажи каква е операционната система, с която работиш, с кой player гледаш филмите и какви настройки си правил(а) по него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2009 Report Share Публикувано Юли 5, 2009 Това се дължи на overlay повърхността, която се използва за изобразяване на видео потока на екрана. Overlay може да е само една. Т.е. ако се ползва в момента на единия дисплей, на другия ще има черен екран. Тя е активна на този дисплей, който е избран като основен (primary). По въпроса може да се направи едно от следните неща:1) Да се смени режима на дисплеите от clone на dual view. При този режим изображението на втория дисплей не е 1:1 с това на основния, а е на практика допълнение, което е прикрепено към основния дисплей.2) Да се укаже на плеъра да ползва друга повърхност за изобразяване. За това е важно да отговори на въпросите на panevdd.3) да се примириш, ако нито един от горните варианти не те устройва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nelly228 Публикувано Юли 6, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2009 Операционната ми система е Windows XP,и никакви настройки не съм правила в плеърите-при всичките с които пробвах е черен екрана- bsplayer km player,windosa media player i t.n. А до сега как не беше чер екрана и на двете места? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 6, 2009 Report Share Публикувано Юли 6, 2009 А до сега как не беше чер екрана и на двете места?Защо и на двете? Нали само на единия беше черен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nelly228 Публикувано Юли 6, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2009 Кажи каква е операционната система, с която работиш, с кой player гледаш филмите и какви настройки си правил(а) по него. Много ти благодаря-стана като оправих видеопотока в плейъра!!!!!!!!!!!!!! Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nelly228 Публикувано Юли 6, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2009 Защо и на двете? Нали само на единия беше черен? оф,побърках се вече- исках да кажа че екрана ми до сега и на компа и на ТВ си беше с филма, НО .............. благодарение на теб и на другия приятел с overlay а плеъра се оправи.Много ти благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост