Glavorezo Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Като сложа дискета във флопито и се опитам да я отваря,компа зарежда доста време и ми дава NOT FORMATTED и има опций yes и no...На дискетата има информация затова немога да форматирам.Нукакви идей защо се получава така ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Преди около 2 седмици и аз имах подобен проблем с дискета, на която имах записани драйвери. Флопито напъваше да я отвори, но без успех и изписваше като на тебе. Пробвах и на компа на приятел, но със същия успех. Стигнах до извода, че дискетата се е повредила... Така са ми се прецаквали и други дискети. Вероятно и при теб такова е положението. Все пак провери и на друг комп... Може да се отпуши. Провери на твоето флопи и други дискети и кажи дали работят. Може да има повреда и в информацията и ако не ти е прекалено важна, форматирай... Не се сещам как може да се извади иначе... Тия носители са доста лабилни... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Дискетата си е "заминала". Можеш да опиташ да спасиш информация от нея с помощта на BadCopy Pro, но гаранции няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Glavorezo Публикувано Юни 28, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Мерси много,успях с тази програмка,надявам се само като си взема нова дискета да няма проблем с нея а като промена нещо в документите дето се отварят със WordPad ми дава това нещо дето прикачих...Това проблем ли е,че не може да бъде записана информацията в същия формат ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 28, 2009 Report Share Публикувано Юни 28, 2009 Я пак. По-подробно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Glavorezo Публикувано Юни 29, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 29, 2009 ами отварям си един от документите които спасих от дискетата (със WordPad) и като променя нещо от нещата написани вътре ме пита дали искам да запазя промените в документа и като натисна ДА ми дава това предупреждение горе... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2009 Report Share Публикувано Юни 29, 2009 Ти да не отваряш .doc файлове (на Microsoft Word) с WordPad? Ако е така, това предупреждение е нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 29, 2009 Report Share Публикувано Юни 29, 2009 ами отварям си един от документите които спасих от дискетата (със WordPad) и като променя нещо от нещата написани вътре ме пита дали искам да запазя промените в документа и като натисна ДА ми дава това предупреждение горе...... и теб те е страх да натиснеш "да"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост