Jump to content

Проблем с Windows (каква изненада), бавен комп...

didka8

Препоръчан пост

Не се съобразяваш май много с правилата на форума.

Night raven,аз прочетох правилата на форума,но не виждам по какъв начин ги нарушвам.Може би имаш предвид,че казах ''пиши на лично съобщение''.Но това не означава,че ще препоръчам на потребителя нещо нелегално.Може да искам да му препоръчам от къде да си купи уиндоус.

Еdit:Aко все пак пропускам нещо и греша,извинявам се.Но наистина не виждам нищо ''нелегално'' в поста ми

Сподели другаде

Обикновено потребителите прибягват до ЛС, когато искат да направят нещо, което не е редно да правят публично. Разбира се самият факт, че искаш да ти пише на лично съобщение, сам по себе си не значи нищо. В текущия контекст обаче това просто е много, много съмнително. Все пак ако искаше да предложиш откъде да си купи Windows, би ли имало причина да не го направиш публично?
Сподели другаде

Аз мисля,че щом като я има опЦИЯТА ЛС НЯМА НИЩО ЛОШО ДА СЕ ИЗПОЛЗУВА.Все пак това е форум за успешна взаимопомощ, и понякога се налага използуването и на не много позволени неща.Нали затова сме хора да си прощаваме,а проблемите за легалното и нелегалното всички знаем идват от беднотията.
Сподели другаде

Аз мисля,че щом като я има опЦИЯТА ЛС НЯМА НИЩО ЛОШО ДА СЕ ИЗПОЛЗУВА.Все пак това е форум за успешна взаимопомощ, и понякога се налага използуването и на не много позволени неща.Нали затова сме хора да си прощаваме,а проблемите за легалното и нелегалното всички знаем идват от беднотията.

Нищо общо няма беднотията. Колкото искаш безплатни ОС има налични. Линукси. И предполагам, че като си прави човек конфигурация за 1000 - 1500 лв. може да се отделят 200 лв. за ОС, без да настъпи голяма трагедия. Въпроса е както беше отбелязано, на личен избор. Това не е никакво назидателно напътствие. Мен например може да ме прави щастлив да пиратствам просто така за удоволствие, но това е публичен форум и не е мястото да афиширам тези си предпочитания, смятам очевидна е причината.

Сподели другаде

Човещинката е хубаво нещо, но когато някой от съответните институции реши да се заяде с даден сайт/портал/форум заради нелегално съдържание, няма да прояви човещинката, която ние евентуално сме проявили, когато сме помагали. В България софтуерното пиратство на практика процъфтява (или най-малкото процъфтяваше, ако случайно нивото е спаднало) по ред причини и няма кой знае какви закони за това. От друга страна всички знаем какви абсурди има из България и на какво ниво е корупцията и шуробаджанащината, така че никога не се знае кой за какво ще се хване да се заяжда.

Да напомням ли за "великото преселение" на торент тракерите, след като ги подпукаха? Не е като да не са знаели за съществуването им до него момент. Просто изведнъж решиха да ги ударят. Мисълта ми е, че никога не се знае кой кога ще реши да се хване за нещо (голямо или малко). Зад SoftVisia не стоят някакви спонсори. Нямаме финансови възможности да водим дела или да се местим из чужбина. Затова трябва се пазим чисти, ако искаме да оцелеем, което така и така е достатъчно трудно. Не са ни нужни още главоболия.

Така че е хубаво и потребителите да се опитат да ни разберат.

Сподели другаде

didu6ka, пиши ми, ако искаш на ЛС и ще оправим проблема с GENUINE Microsoft software.

draco_volans, какви са тези безумни еквилибристики, които я съветваш? Защо ще й е да прави това, след като (да кажем) си е закупила лицензиран Windows и го е преинсталирала (GENUINE си идва с ъпдейтите за него и при лицензиран Win няма никакви проблеми с него).

П.П. didu6ka, да не би да ти "посече" акъла, да дадеш цели 300 и косур лева и то за морално остаряла вече ОС.

Сподели другаде

Гост
This topic is now closed to further replies.
  • Създай ново...