ozzy Публикувано Юни 11, 2009 Report Share Публикувано Юни 11, 2009 Здравейте, случая е следния. Опитах да шервам файлове и принтер между лаптопи с Windows Vista SP1, свързани през рутер .На машини с Windows XP не бях имал такива проблеми. За съжаление нищо не се получи, въпреки че опитах какво ли не. Включих споделянето, изключих защитаването с парола. Изключих дори защитните стени. Виждат се само компютрите но когато опитам да отворя някой ми дава грешка. Може ли някой да ми каже като стъпки какво да направя така, че да няма проблем с шерването на ресурсите между лаптопите... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юни 11, 2009 Report Share Публикувано Юни 11, 2009 Здравейте, случая е следния. Опитах да шервам файлове и принтер между лаптопи с Windows Vista SP1, свързани през рутер .На машини с Windows XP не бях имал такива проблеми. За съжаление нищо не се получи, въпреки че опитах какво ли не. Включих споделянето, изключих защитаването с парола. Изключих дори защитните стени. Виждат се само компютрите но когато опитам да отворя някой ми дава грешка. Може ли някой да ми каже като стъпки какво да направя така, че да няма проблем с шерването на ресурсите между лаптопите... Защо не хвърлиш едно око тук . Прочети всичко! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Юни 11, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 11, 2009 Защо не хвърлиш едно око тук . Прочети всичко! Благодаря ти. Мисля че разбрах къде е бил проблема при мен. Не съм дал на мрежата да е Private, а е останала Public ... Благодаря за бързия отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост