unknown Публикувано Юни 7, 2009 Report Share Публикувано Юни 7, 2009 здравейте, искам да попитам как мога да кодирам трафика си? примерно сте в германия където е забранено да се свалят филмчета и музика, а много ви се слуша славка калчева! за целта трябва да кодирате трафикът така, че да не разберат какво ст теглил, а просто някакъв друг трафик. така ми го бяха обяснили! по тази логика мисля, че скоростта ми ще падне, но не е болка за умиране щом немогат да четат/гледат/следят всяко мое движение! моля който знае да пише как. уча кст и ще специализирам мрежи, но още съм 1ви курс помогнете за бъдещото ми развитите;-) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Повечето модеерни тореент клиенти имат опция в настройките, за приемане само на шифровани връзки, включваш я и слагаш отметка някъде, да не приема некриптирани връзки... Някъде из настройките на връзката в торент клиента ги търси, в зависимост какъв е той, може да имат различни имена и места, не би трябвало да те затрудни намирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unknown Публикувано Юни 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2009 Повечето модеерни тореент клиенти имат опция в настройките, за приемане само на шифровани връзки, включваш я и слагаш отметка някъде, да не приема некриптирани връзки... Някъде из настройките на връзката в торент клиента ги търси, в зависимост какъв е той, може да имат различни имена и места, не би трябвало да те затрудни намирането. ама аз искам всичкия ми трафик да е кодиран Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vyrgozunqk Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 Целият трафик е почти навъзможно да се шифрова, това означава, че трябва да ползваш само криптирани уеб страници и т.н. а те не са много, има само един вариант и това е Freenet-a, но като се опитах да го ползвам си беше жива смърт, всичко е много бавно и тромаво... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост