pandox Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Привет!!! Купих си нов лаптоп и след първото цялостно разреждане докато работеше изгасна лаптопът. Свързах го към мрежата за зареждане но не показва ,че зарежда индексчето отпред,, опитах да го включа --премигват трите лампички и изгасят,, но неще да се включи.Изкарах му батерията -вкючих го към мрежата но не поема никъв ток --даже и лампичките не премигват?? НЕМОГА да го включа!! Моля ви даъте съвет!! Лаптопът е HP Pavilion DV7-1270!! Да не се езаключил нещо --не знам ?? ПОМОЩ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Привет!!! Купих си нов лаптоп и след първото цялостно разреждане докато работеше изгасна лаптопът. Свързах го към мрежата за зареждане но не показва ,че зарежда индексчето отпред,, опитах да го включа --премигват трите лампички и изгасят,, но неще да се включи.Изкарах му батерията -вкючих го към мрежата но не поема никъв ток --даже и лампичките не премигват?? НЕМОГА да го включа!! Моля ви даъте съвет!! Лаптопът е HP Pavilion DV7-1270!! Да не се езаключил нещо --не знам ?? ПОМОЩ Първо - Не изпадай в паника! Провери дали зарядното ти е правилно свързано - понякога кабела може да се е извадил.Провери дали правилно и докрай си сложил жака в гнездото на лаптопа!Изобщо провери цялата верига, дори и контакта, ако трябва с фазомер.Чак тогава търси причината в лаптопа. Много се съмнявам да не е механична повреда/неправилно включване/ в зарядното устройство.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Проверих всичко е свързано. Като натисна бутона за вкл. премигват 3 те лампички- 3-пъти и ни нищо не става.Вадя батерията не мигат при натискане!!! На 2 дена е дадох 1100$от Америка ми го донесоха и направо изтръпвам в момента като пиша това !!Помогнете ми!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Може да е малко глупав съвета, но например моя лаптоп се включва след продължително и настоятелно натискане на копчето. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Провери дали адаптера работи и виж дали премигването на индикаторите не показва някакъв код за грешка: Notebook Does Not Startup or Boot Displaying a Blank Screen, Blank Screen LED Error Codes. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Ми 7 секунди държах -през това време мигат лампичките но не тръгва????? :'( ми отстрани на жака за захранването не свети Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Това направи ли го: 1. Remove the battery and disconnect all external devices from the computer. 2. Hold the Power button for several seconds, with all power sources removed. This drains residual power from the system, and may correct many problems. 3. Connect the AC adapter to a wall outlet and plug the other end into the computer. 4. Press the Power button to start the notebook PC. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Извинявам се може ли да го реведеш!! Съжалявам не знам английски Изпълних всичко но не светва нищо???? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 1. Изваждаш батерията, изключваш захранващият адаптер от машината и изваждаш/изключваш всичко, свързано с нея - мишка, слушалки, други устройства...2. Натискаш бутона за включване на laptop-а и го задържаш натиснат за около 30 секунди.3. Свързваш захранващия адаптер (без да поставяш батерията в laptop-а и без да свързваш другите устройства) и го включваш в електрическата мрежа.4. Натискаш за кратко бутона за включване на laptop-а и гледаш дали ще стартира нормално.Изпълних всичко но не светва нищо????Т. е., при извадена батерия и включен захранващ адаптер машината не стартира и няма никакви индикации? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 Ми той не стартира въобще!!!! :'( Изгорял ли е-- Не можах и 2 дена да му се порадвам!!! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Възможно е само адаптерът да не работи, нали каза, че при поставена батерия индикаторите светят. Можеш да потърсиш такъв адаптер и да провериш дали ще работи с него.Друг вариант е да си провериш гаранционните условия и да занесеш или изпратиш laptop-а в някой оторизиран сервиз за гаранционно обслужване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Май 24, 2009 Author Report Share Публикувано Май 24, 2009 panevdd БЛАГОДАРЯ ТИ!!! Поръчах на приятел и сега ми донесе накрайника с 220волта а не с американския + КИТАЙСКИТЕ преходници -като бях го свързал- и фактически китайчето се е разтракало сиреч ЗГОРЯЛО и сега СВЕТНААААААААА !!!! БЛАГОДАРЯ ТИ ОТНОВО!! Това е да разчиташ на професионалисти и да се отзоват КОРЕКТНО !! Поклон!!! РАБОТИИИИИИИИИИИИИ ЛАПТОПААААААА!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост