kanadeca Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 Моля,изкажете мнението си за дизайна на този уеб сайт.Той е с ядро PHP Fusion,но дизайна е мой.Имате ли някакви забележки?Харесва ли ви? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 (Редактиран) Моля,изкажете мнението си за дизайна на този уеб сайт.Той е с ядро PHP Fusion,но дизайна е мой.Имате ли някакви забележки?Харесва ли ви? Много е добро на мен лично много ми харесва.Браво!!! Редактиран Май 17, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 На първо време махни това "Data truncated for column 'Id' at row 1" в началото, явно някъде ти дава грешка още в първия ред. Виж дали нямаш скин, който да се разпъва, защото при по-голяма разделителна способност остават цветни полета отстрани. Лично на мен ми стои малко тъмничък и труден за четене, виж по-светъл скин някакъв. Махни логото на РНР горе. Това са някои начални точки, като се надявам да съм бил полезен. Нека и другите да споделят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 Дизиайнът е много добър, но нещо явно сайтът има грешка при задаването на енкодинга. Opera показва йероглифи на и на Automatic selection като цяло и на Cyrilic - Automatic selection. Трябваше да му задам ръчно Cyrilic -> Windows-1251. С IE и Firefox няма такива проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kanadeca Публикувано Май 17, 2006 Author Report Share Публикувано Май 17, 2006 Data truncated for column 'Id' at row 1 се появи когато опитах да кача флаш лого;сега се опитвам да оправя проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
NaDa Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 (Редактиран) Според мене мястото на "последните активни теми" е по-скоро в долната част на страницата Също така, има някои излишни колони, според мене - "Форум", "Видяна", "Отговори", "Последен отговор" Ако ги махнеш, можеш даже да преместиш карето в някой от страничните панели Говоря като потребител, търсещ интуитивност Редактиран Май 18, 2006 от NaDa Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 Виж дали нямаш скин, който да се разпъва, защото при по-голяма разделителна способност остават цветни полета отстрани. Пробвай да увеличиш/промениш най-горните бутони (трудно се четат). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 При мен и с опера,и с фирефокс показва единствено иероглифи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benzinn Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 Хммм... и аз съм с Опера Version 7.50, Build 3778, на Automatic detection и ми излиза всичко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 Аз съм с Firefox и без да задавам да чете кирилица, си ми отваря и чете сайта без проблемно. Хубаво сайтче Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 В сорс кода се мъдри charset=iso-8859-1. Само го смени на Windows-1251 и всичко ще е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kanadeca Публикувано Май 18, 2006 Author Report Share Публикувано Май 18, 2006 Добре,ще го направя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост