plamen74.72 Публикувано Май 6, 2009 Report Share Публикувано Май 6, 2009 Здравейте приятели!!!Днес като се ъпдейтна компютъра и ми поиска рестарт за да инсталира ъпдейта.И след рестарта се появи прозорец за довършване на ъпдейта на който пишеше Windows Genuine Notification който след като приключи и се отвори браузъра със страница на Microsoft.В която не мога да разбера предлагат ли ми нещо да изтеглям или е друго понеже видях че има няколко даунлоуда ,единия от които е свързан със Windows Defender !!!Незнам за какво става на въпрос и за това се обръщам към вас за да ми обясните какво да правя понеже се почуствах като в задънена улица!!! Ето и шота със станицата от браузъра:http://i43.tinypic.com/2wmi2x4.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 Това е в следствие на Windows Genuine Advantage защитата против пиратство на Microsoft. Имаш инсталиран ъпдейт KB905474, който е всъщност точно WGA. Той проверява дали копието ти е легално или не и те известява за това.Виж тази тема. Този проблем го има и в темата Често срещани проблеми и задавани въпроси. Жалко, че никой не я ползва по предназначение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 Това е в следствие на Windows Genuine Advantage защитата против пиратство на Microsoft. Имаш инсталиран ъпдейт KB905474, който е всъщност точно WGA. Той проверява дали копието ти е легално или не и те известява за това.Виж тази тема. Този проблем го има и в темата Често срещани проблеми и задавани въпроси. Жалко, че никой не я ползва по предназначение. Всъщност тези теми съм ги преглеждал,а и от шота се вижда че проверката от Microsoft си минава безпроблемно!Въпроса ми всъщтност беше дали да ги тегля тези неща дето ми ги предложиха от Microsoft или не - и по особено това свързано с Windows Defender-а??? Знам че е защитна стена,но нали си има вградена в Windows-а ,а и тази на Eset Smart Security си е включена ,а и от тези теми дето ми предложи да прегледам знам че не трябва да има повече от една защитна стена и за това попитах какво да правя???Пък и още не съм запознат много с компютрите за да знам кое е най доброто , а и нямаше да ви питам ако не ми ги бяха предложили!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 След като работиш с оригинален софтуер на Microsoft, можеш да се възползваш от наличните предложения, но не си длъжен да го правиш.Относно Windows Defender - спокойно можеш да го инсталираш, не съм забелязал да пречи на работата на други защитни програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 След като работиш с оригинален софтуер на Microsoft, можеш да се възползваш от наличните предложения, но не си длъжен да го правиш.Относно Windows Defender - спокойно можеш да го инсталираш, не съм забелязал да пречи на работата на други защитни програми. Благодаря за разяснението!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост