katevrai Публикувано Април 28, 2007 Report Share Публикувано Април 28, 2007 Здравейте! Днес си преинсталирах РС но при всяко пускане или рестарт ми излиза едно много досадно съобщение /не знам как да кача тук картинка от него/ затова ще го напиша: You may be a vicit of software counterfeiting Click Resolve Now to get help with this problem - КАК ДА МАХНА ТОВА ЧУДО. Благодаря на всички които ми помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 28, 2007 Report Share Публикувано Април 28, 2007 Това се получава от автоматично инсталиран ъпдейт, който проверява CD-Key-а, който си използвал за инсталация, и ако не е легален, те уведомява за това и не ти позволява да инсталираш някои от ъпдейтите. Можеш да използваш RemoveWGA 1.2. Тук е редно да се направи разлика между Windows Genuine Advantage Validation и Windows Genuine Advantage Notifications, първото е нужно за изтегляне и инсталация на някои ъпдейти от сайта на Microsoft, докато второто е само уведомително съобщение. RemoveWGA премахва известяването, но НЕ ПРОМЕНЯ валидацията, така че обновленията пак няма да можеш да ги сваляш, просто няма да виждаш досадното съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Април 29, 2007 Author Report Share Публикувано Април 29, 2007 Благодаря Night_Raven ! Наистина се махна това досадно съобщение. А можеш ли да ми кажеш как да сложа снимка за да могат и другите да я виждат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 29, 2007 Report Share Публикувано Април 29, 2007 Ако имаш предвид аватара, можеш да си го промениш от контролния панел на акаунта (има линк в горната част на страницата). Там вляво ще видиш опция Редакция на аватара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Май 1, 2007 Author Report Share Публикувано Май 1, 2007 Не имах предвид снимка на проблема от моят РС. Доколкото разбрах от една статия без инсталирана програма не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Май 1, 2007 Report Share Публикувано Май 1, 2007 (Редактиран) Не имах предвид снимка на проблема от моят РС. Доколкото разбрах от една статия без инсталирана програма не става.Здравей.Екрана може да се "снима" и без инсталирана програма. Може да "снимаш" екрана като натиснеш клавиша Prt Scr ( Print Screen ) на клавиатурата. След това просто отваряш някои графичен редактор ( например MS Paint ) и избираш Paste ( може и чрез комбинация Ctrl+v ). След това съхраняваш снимката на диска и я качваш на някой сайт например ImageShack®. Има и много други такива сайтове, за повече информация може да провериш в Google.Успех Редактиран Август 29, 2007 от l.kanelov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 1, 2007 Report Share Публикувано Май 1, 2007 Можеш да погледнеш и тук ако има нещо не ясно, макар че l.kanelov беше доста изчерпателен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Май 1, 2007 Author Report Share Публикувано Май 1, 2007 Благодаря на всички Ви, вече ми е напълно ясно как става това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 Здравейте! Проблемът ми е следният, вчера брат ми е преинсталирал РС с WINDOWS XP но при инсталацията е сложил пиратски активационен ключ без да знае, че WINDOWS -а ни е легален. Та въпросът ми е следният мога ли сега да сложа легалният ключ за активацията и как да стане това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 По принцип из интернет има различни програми за смяна на използвания CD-Key, но не съм сигурен кои и доколко работят. Можеш да опиташ RockXP например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 Ами изтеглих я, но авирата ми я отчете като вирус. Може би най добре ще стане с преинстал. Благодаря все пак за съвета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Това, че AntiVir я отчита като заплаха, не значи, че е такава. Разбира се ти си преинсталирай, щом искаш/не те бърка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
katevrai Публикувано Март 4, 2009 Author Report Share Публикувано Март 4, 2009 За сетен път се убеждавам,че човек се учи докато е жив.Програмата RockXP 4.0 свърши чудесна работа. Още веднъж благодаря за съветите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Здравейте:Искам да питам как мога да видя сегашният си cd-key на windows xp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Същата програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост