Aquarius Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 Radeon x1650 определено не е подходяща за най-новите заглавия.С оувърклок може да се постигне подобрение, но със сигурност няма да е достатъчно да се играят новите игри комфортно. Ако целиш последното - решението е нова видеокарта от рода на ATi HD4850 и още 2GB RAM (т.е. 4GB RAM общо). Също така е доста добре, процесорът да се оувърклокне, за да се ограничи лимитирането на производителността на графичната подсистемата от други фактори (най-вече процесорът). Бих искал да кажа, че насичането по принцип може да не идва от хардуера в определени случай. Например ако се използват стари драйвери, които не са оптимизирани за най-новите игри (най-вече става въпрос за видеодрайверите) или пък на заден план има стартирани тежки приложения, които генерират множество r/w операции по диска и консумират RAM, а в някой случай и процесорно време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 ще опиша конкретно какъв ми е случая:с картата играя и кризис и гта4 (на минимум разбира се) но проблем ми е гта4 насича ми малко, питам с клокване дали може да спре насичането? AMD dualcore 2.1 RAM 2gНасичането няма да спре.Особено пък за тези две игри.Това са може би най-тежките игри в момента.При клок на видео и процесор при мен минималните кадри на тези игри общо взето не мръднаха.А клока си беше доста сериозен.Прави си изводите дали и при теб ще има подобрение.Под хп 2гб рам са достатъчни,не ти трябва повече.Те няма как и да се заемат от една игра. Няма да ти помогнат и 10.Ако искаш все пак добави още 2 гб.Поне паметите са евтини.За да видиш реално подобрение сменяй видеото.4850 е добър избор.За кризис особено с тaзи карта,играта ще върви перфектно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 Насичането няма да спре.Особено пък за тези две игри.Това са може би най-тежките игри в момента.При клок на видео и процесор при мен минималните кадри на тези игри общо взето не мръднаха.А клока си беше доста сериозен.Прави си изводите дали и при теб ще има подобрение.Под хп 2гб рам са достатъчни,не ти трябва повече.Те няма как и да се заемат от една игра. Няма да ти помогнат и 10.Ако искаш все пак добави още 2 гб.Поне паметите са евтини.За да видиш реално подобрение сменяй видеото.4850 е добър избор.За кризис особено с тaзи карта,играта ще върви перфектно.мисля да отделя 200-тина лв. за карта и захранване сега съм с 350вт.ама незнам дали ще се върже с този моят процесор ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 мисля да отделя 200-тина лв. за карта и захранване сега съм с 350вт.ама незнам дали ще се върже с този моят процесор ?http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewCat&...sort_order=high .За 157 лева 4830 на палит си е чудесна оферта.4850 също е добър избор,но с оглед разликата в цената и малката разлика в производителността,4830 е твоя избор.Взимай нея.Ще останеш доволен.Захранването ако не е измислено ще издържи.Ако е някое измислено,по-добре го смени.400 фортрон ще ти е напълно достатъчен за тази карта.И как дали ще се върже с твоя процесор?Кажи каква ти е конфигурацията? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 http://outmax.bg/dmz/index.php?_a=viewCat&...sort_order=high .За 157 лева 4830 на палит си е чудесна оферта.4850 също е добър избор,но с оглед разликата в цената и малката разлика в производителността,4830 е твоя избор.Взимай нея.Ще останеш доволен.Захранването ако не е измислено ще издържи.Ако е някое измислено,по-добре го смени.400 фортрон ще ти е напълно достатъчен за тази карта.И как дали ще се върже с твоя процесор?Кажи каква ти е конфигурацията?AMD dualcore 2.1 имам предвид дали си струва да се дават толкова пари за карта при положение че ако процесорът е по слаб също може да спъва играта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Май 8, 2009 Report Share Публикувано Май 8, 2009 AMD dualcore 2.1 имам предвид дали си струва да се дават толкова пари за карта при положение че ако процесорът е по слаб също може да спъва играта?По никакъв начин няма да спъва картата.И дали си струва толкова пари?Да,струва си.С оглед производителността,която птредлага за тази цена,си заслужава всяка стотинка.Това е мое мнение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост