paro Публикувано Май 8, 2009 Report Share Публикувано Май 8, 2009 Ако имаш оригинален windows трябва да имаш и стикер на който се намира кода. Понякога стикерите ги залепват на лаптопа отдолу, ако дискът върви заедно с лаптопа, а и зависи с каква ОС се продава лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Май 13, 2009 Report Share Публикувано Май 13, 2009 Да не би да се мъчиш да въведеш код от Виста? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tardelimark Публикувано Май 13, 2009 Report Share Публикувано Май 13, 2009 Сега всичко е наред с изключение на регистрацията на windows-а. Не ми приема регистрацията какво да правя? Дискът е оригинален. Windows XP Genuine Validation Crack Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 13, 2009 Report Share Публикувано Май 13, 2009 Windows XP Genuine Validation Crack Ще те помоля да прочетеш Правилата на Форума и да не предлагаш повече Crack-ове!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
яна Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Благодаря ти за отговорите. Оказа се че активацията стана възможна само чрез телефон. Бих искала да попитам обаче, тъй като по погрешка инсталирах WINDOWS XP- 32 а не 64 както би следвало за лаптоп дуалкор. Какво да направя сега? как да променя WINDOWS XP 32 с WINDOWS XP 64? Отново ли трябва да премина през дос или има друг вариант -дано да има! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 За да минеш на 64-битова операционна система трябва преинсталация. Няма друг начин. Имай предвид обаче, че полза от 64-битова операционна система има само ако имаш 4GB или повече RAM памет. Ако имаш по-малко, особено по-малко от 3GB, всъщност 64-битовата операционна система ще има негативно влияние като цяло.Освен това от 64-битовите версии на Windows тази на XP е непрепоръчителна. Ако ще инсталираш 64-битова Windows, нека това е Windows Vista. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
яна Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Имам 2 гб рам, съветваш ли ме понататък да премина на Виста? Какво е предимството? Очевидно е по-добре ХР да е сдрайверите за 32. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 При 2GB памет е непрепоръчително да се ползва 64-битова операционна система. Дали ще ползваш обаче XP или Vista, си е твой избор. Като цяло Vista е по-добрият избор, но ако по някаква причина не ти е удобна, ползвай XP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Вчера си купи лаптоп ASUS серия К50ip, модел SX068 и първоначално им казах да ми инсталират Windows XP. Дотук добре, но след малко ми се обадиха да ми кажат че неможело да се инсталира ХР и ми предложиха Windows 7. И сега съм със седмицата, обаче нещо не ми харесва и искам да си запиша ХР. Влезнах в сайта на asus да изтегля драйверите, но като написах серията и модела на лаптопа, и после като трябваше да напиша операционата система, в списъна нямаше ХР. Дали наистина точно на тези модели неможе да се инсталира Windows HP, или аз бъркам нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 Вчера си купи лаптоп ASUS серия К50ip, модел SX068 и първоначално им казах да ми инсталират Windows XP. Дотук добре, но след малко ми се обадиха да ми кажат че неможело да се инсталира ХР и ми предложиха Windows 7. И сега съм със седмицата, обаче нещо не ми харесва и искам да си запиша ХР. Влезнах в сайта на asus да изтегля драйверите, но като написах серията и модела на лаптопа, и после като трябваше да напиша операционата система, в списъна нямаше ХР. Дали наистина точно на тези модели неможе да се инсталира Windows HP, или аз бъркам нещо. не бъркаш нищо! Само Windows 7! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cplx Публикувано Януари 6, 2011 Report Share Публикувано Януари 6, 2011 не бъркаш нищо! Само Windows 7! :'( Значи съм се прецакал с този лаптоп Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост