mark_rich Публикувано Март 30, 2019 Report Share Публикувано Март 30, 2019 Археолози от Националния природонаучен музей, предприеха реставрация на древни ръкописи от епохата на основаването на Първата Българска Държава, след като направиха разкопки те откриха Тракийски фолклорен мотив на останки от крепостна стена 4ти век преди новата ера в Долна Мизия.При задълбочено проучване на древните ръкописи те разчетоха надпис върху глинена плочка, който доказва че още в древни времена Българите са можели да свирят на духови инструменти. Надписът гласял: Дили дили дишка, млада мома свири и въздишка. Отказ от запазено полемическо съчинение на Черноризец Храбър Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
optimeon Публикувано Юни 26, 2020 Report Share Публикувано Юни 26, 2020 Съдията пита свидетел:- Знаете ли колко ще ви дадат за неверни показания?- Да, обещаха ми едно BMW. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
optimeon Публикувано Май 5, 2021 Report Share Публикувано Май 5, 2021 - Келнер, в бирата ми има муха! - Е, стига де! Колко ще изпие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 23, 2023 Report Share Публикувано Ноември 23, 2023 Хихи! Получих значка "Началник на разговори!" Хихи! Вие ме убихте!!! 😛 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Н. Севимов Публикувано Ноември 23, 2023 Report Share Публикувано Ноември 23, 2023 2 hours ago, barbuncela said: Хихи! Получих значка "Началник на разговори!" Хихи! Вие ме убихте!!! 😛 Изчакай, тепърва започват готините работи в форума 😀 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Ноември 23, 2023 Report Share Публикувано Ноември 23, 2023 1 hour ago, Н. Севимов said: Изчакай, тепърва започват готините работи в форума 😀 😄 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост