stto Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Здравейте, От едсеттина дни имам следия проблемОпер. система е с Уин.ХП и съм инсталирал виртуална машина, която също е с ХП. От няколко дни не мога да вляза в интернет от виртуалната машина. От нея не мога да вляза и в модема (плзвам DSL интернет). Дава че няма връзка "Limited or no connectivity". Махнах стената, да не би да ми прави проблеми, но проблема си остана. На Network Connections/Local Area Connection/General/Activity се вижда, че изпраща и получава нещо тъй като Send и Received непрекъснато растат.Преди два дни се върза за малко, но само за 20-тина минути и от тогава нищо.От основната машина си влизам интернет без проблеми. Бих искал да зная какво мога да направя за да тръгне нета, или ше тр. да се преинсталира наново? Дали не съм хванал някоя гадинка? Лошото е, че антивирусната не се обновява а и няма как да му пусна интернет сканиране. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Страниците www.micrоsoft.com, www.msn.com отварят ли се ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Каква е виртуалната машина? Инсталирал ли си допълненията? Избрал ли си NAT (Shared Networking) от настройките за мрежова карта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stto Публикувано Април 17, 2009 Author Report Share Публикувано Април 17, 2009 Здравейте, На първия пост - Не отваря никакви страници в интернет. На третия пост:- Машината е Microsoft;- Инсталитал съм допълненията;- Бях избрал мрежовата карта на компютъра и досега трябва да е било така и да не е имало проблеми с нета (поне така мисля). - Сега избрах NAP и вече мога да влизам в dsl модема, но пак нямам интернет. Благодаря за отговорите!Мога ли да направя още нещо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Всъщност какво точно имаш предвид под влизане в DSL модема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stto Публикувано Април 21, 2009 Author Report Share Публикувано Април 21, 2009 Имам в предвид, че мога да му променям настрйките, да му видя сртатуса ..... на модема.Инернета тръгна, нo така и не разбрах къде беше проблема. Ъпдейтнах нода и сканирах компа - каза 4е няма вируси.Направих и едно онлаин сканиране с Windows Live OneCare и ми дава че има троянец Win32/Meredrop но не можа да го изчисти. Искам да направя едно сканиране с Касперски обаче не мога да намеря откъде мога да спра нода преди това. Ползвам Eset smart security 4.0. Някой би ли ми казал как се изключва и как мога да махна вируса? или трябва да сменя подфорума за тези въпроси. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 По принцип може и да греша, но NOD32 не би трябвало да пречи на онлайн сканиране с Kaspersky например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост