abracadabra Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 не открих нищо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Моля?! Я пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Здравей abracadabra! Макар, че обръщението ти към всички участници в този форум е меко казано никакво, все пак, защото сме свикнали да помагаме, мога да ти предложа да погледнеш тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 17, 2009 Author Report Share Публикувано Април 17, 2009 въпроса не го формулирах точно,(видях сайта който беше предложен по-горе)-сори!-Така, искам да видя снимки и обяснение с устройството на записвачката-нещо като инструкция как да се опитаме да я поправим-хубаво би било да е на Български, също така защо не и за други устройства.Нещо като ПОПРАВИ СИ САМ-сайт в нета.знаете ли има ли такова нещо?. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 То по едно оптично устройство няма кой знае какво да се поправя. При нас има тема за почистване на оптиката, което е общо взето най-честото, което се извършва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 17, 2009 Author Report Share Публикувано Април 17, 2009 Добро е описанието, интересува ме с повече подробности-но ако ми попадне нещо в нета може да дам линк тук-някои може също да иска да го види.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост