Jump to content

Интернет доставчици


Препоръчан пост

Доволни ли сте от вашия интернет доставчик или напротив?

Кой заслужава внимание с приемлива цена и скорост и бихте го препоръчали?

 

http://prikachi.com/files/754605F.jpg]

Link to comment
Сподели другаде

Лично аз от Spectrum Net съм доволен. В момента съм на Reload, чакам PON да дойде и в моя квартал :) Всъщност, чакам да го завършат, по данни от Спектрум, в момента го изграждат поне при мен :)
Link to comment
Сподели другаде

Да си кажа аз съм на БТК 12Мб download и 1Мб upload но дори и това не получавам.особенно вечер орязват трафика на половина и всичкото това за 25 лева на месец.Направо е мъка с uploada ако качваш нещо но във Варна в района в който живея няма свестен доставчик.От модема виждам как ме лъжат с трафика но съм без избор.Ако има други от Варна да ми препоръчат нещо по добро.Specrtumnet фигурира като доставчик за моя район/на думи/,но тук изглежда има война между доставчиците и потребителите губят от това.
Link to comment
Сподели другаде

Люлин-нет,почти две години и само веднъж е спирал/и то ми се обадиха че са гепили жиците/денонощно обслужване.Един ден/по точно час/ми спря нета!?!-обадих се,момчетата дойдоха и какво се оказа-кучето докато си е лежало в коридора ми наръфа кабела!Смениха го/кабела,не кучето/безплатно!Когато закъснея с плащането ми се обаждат казвам им че сега не мога,ще го платя еди кога си и ти е пей сърце.Евала.
Link to comment
Сподели другаде

Типично за нашата страна и нелогично за всички останали европейски страни, нета в София, поради добрата конкуренция, се подчинява на собствени правила. Ударите под кръста и нелоялната конкуренция, достатъчно добре показват силно наситиния пазар. Още повече, че сегашните собственици, в повечето случаи са наследили и изкупили една или друга малка фирма, с нейните положителни страни и отрицателно обслужване. Можеш да попаднеш и на лан с 20-25 Mbps за 7-8 лв на месец...., но можеш и да налетиш на същия трафик(поне обещанията за такъв трефик) на тройно по-висока цена. Доста клиенти се лутат между новопоявилите се фирми с надеждата да получат малко по-добро и цивилизовано обслужване, но напротив - в повечето случаи се натъкват на недораслеци, с неподготвен персонал и с амбициите бързо да спечелят за сметка на клиентите.

 

Та да се върнем към темата, не бих желал да казвам име на фирма, от която съм доволен (не ми е платила достатъчно, за да правя скрита или открита реклама), но по-добре е да поставим въпроса, от кого не сме доволни и защо?

Link to comment
Сподели другаде

А имате ли наблюдения, коя е най-добрата фирма за Сливен? Аз съм на Cabletel - 4 Мбита и тегля с между 900 и 1000 КБ торентите. Дали БТК е най-доброто решение за по-малките градове, защото се чудя дали да не си сменя доставчика?
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...