rokoo Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Доволни ли сте от вашия интернет доставчик или напротив? Кой заслужава внимание с приемлива цена и скорост и бихте го препоръчали? http://prikachi.com/files/754605F.jpg] Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Лично аз от Spectrum Net съм доволен. В момента съм на Reload, чакам PON да дойде и в моя квартал Всъщност, чакам да го завършат, по данни от Спектрум, в момента го изграждат поне при мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Април 14, 2009 Author Report Share Публикувано Април 14, 2009 Да си кажа аз съм на БТК 12Мб download и 1Мб upload но дори и това не получавам.особенно вечер орязват трафика на половина и всичкото това за 25 лева на месец.Направо е мъка с uploada ако качваш нещо но във Варна в района в който живея няма свестен доставчик.От модема виждам как ме лъжат с трафика но съм без избор.Ако има други от Варна да ми препоръчат нещо по добро.Specrtumnet фигурира като доставчик за моя район/на думи/,но тук изглежда има война между доставчиците и потребителите губят от това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simeto74 Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Люлин-нет,почти две години и само веднъж е спирал/и то ми се обадиха че са гепили жиците/денонощно обслужване.Един ден/по точно час/ми спря нета!?!-обадих се,момчетата дойдоха и какво се оказа-кучето докато си е лежало в коридора ми наръфа кабела!Смениха го/кабела,не кучето/безплатно!Когато закъснея с плащането ми се обаждат казвам им че сега не мога,ще го платя еди кога си и ти е пей сърце.Евала. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 DIGICOM.Много съм доволен.Ето с каква скорост тегля от бг тракерите http://www.pic-bg.net/files/rdr6mtvscakoukxxrl1c.jpg (долу в дясно).И това е за 20 лв на месец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 аз съм на coolbox и съм мн доволен ,това е наи-добрия и качествен доставчик в града. 25 лв на месец ,20мб download и 20 mb uploud . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Типично за нашата страна и нелогично за всички останали европейски страни, нета в София, поради добрата конкуренция, се подчинява на собствени правила. Ударите под кръста и нелоялната конкуренция, достатъчно добре показват силно наситиния пазар. Още повече, че сегашните собственици, в повечето случаи са наследили и изкупили една или друга малка фирма, с нейните положителни страни и отрицателно обслужване. Можеш да попаднеш и на лан с 20-25 Mbps за 7-8 лв на месец...., но можеш и да налетиш на същия трафик(поне обещанията за такъв трефик) на тройно по-висока цена. Доста клиенти се лутат между новопоявилите се фирми с надеждата да получат малко по-добро и цивилизовано обслужване, но напротив - в повечето случаи се натъкват на недораслеци, с неподготвен персонал и с амбициите бързо да спечелят за сметка на клиентите. Та да се върнем към темата, не бих желал да казвам име на фирма, от която съм доволен (не ми е платила достатъчно, за да правя скрита или открита реклама), но по-добре е да поставим въпроса, от кого не сме доволни и защо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Аз също съм на Spеctrum Net и като цяло съм доволен от тях. Ползвам Reload тарифата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Airbites - София, имам винаги и достатъчно скорост за малко пари! Какво повече? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
muzicantini Публикувано Април 26, 2009 Report Share Публикувано Април 26, 2009 А имате ли наблюдения, коя е най-добрата фирма за Сливен? Аз съм на Cabletel - 4 Мбита и тегля с между 900 и 1000 КБ торентите. Дали БТК е най-доброто решение за по-малките градове, защото се чудя дали да не си сменя доставчика? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост