Jump to content

Препоръчан пост

Не изглеждат никак зле ,а и според данните им са добри - жалко само че липсва инфо за омовете което е един от факторите определящи какъв звук ще се чува (остър или мек) - т.е.при 4 ома на субуфера и 8 ома на колонките ще има мощен плътен и същевременно мек бас като в същото време от колонките звука няма да е дразнещ (остър) което пък ще донесе наслада от това което звучи!!!

 

http://i40.tinypic.com/r7j7zd.jpg

 

Според мен са добри ,но лично аз предпочитам да са поне 5.1 или 7.1 та при съраунд да има по голяма наслада от звука!!! :computer:

Link to comment
Сподели другаде

Ще ти е доста трудно за тези пари да намериш 5.1!!!

Тук при нас почват от 120 лв. но са доста по-слаби от тези на шота въпреки че те не са 5.1!!!

Предполагам ,че 5.1 с такова качество и мощност са поне от 145-150лв. нагоре!!! :computer:

Link to comment
Сподели другаде

Като гледам колко са скарани тези китайци (предполагам са такива) с английския малко ми е трудно да ги взема на сериозно. Да не говорим, че посмъртно не мога да повярвам, че събуфъра слиза до 20Hz. За такива измислени колонки това е просто невъзможно. Иначе като цяло може да не свирят зле, но просто не бих рискувал. Лично мнение. Иначе на външен вид изглеждат добре, спор няма, все пак са почти копие на модели на Logitech.
Link to comment
Сподели другаде

Не е въпросът дали е Made in China. Това реално не е фактор, защото има разлика дадена стока да се произвежда в Китай и дадена стока да е китайска по рождение. В момента много хардуер се произвежда в Китай, но се прави в заводи на дадената компания, където се следи и държи на качеството малко или много. Т.е. продуктът не е проектиран в Китай, но там е заводът на фирмата. Друго е дадена марка да е китайска по рождение и да се проектира в Китай.

 

Дадените от теб модели са също зле. Ако искаш качество, се насочи към сериите Z на Logitech или I-Trigue на Creative. Провери в магазините около теб точно колко струват, защото може да варират. Ако ти идват скъпи, виж по-ниските класове - X на Logitech и Inspire на Creative.

Като марка Altec Lansing също имат доста добри продукти. В краен случай може и Luxeon.

Link to comment
Сподели другаде

Лични впечатления нямам, но като гледам колко копират от Logitech и как не могат едно изречение на нормален английски да напишат, отново не мога да ги приема на сериозно.
Link to comment
Сподели другаде

Не мога да разбера защо питаш по 100 пъти за на практика едно и също. Ако искаш качество, се насочи основно към 3-те марки: Altec Lansing, Logitech, Creative. Може и Luxeon с уговорки. Всичко останало, което се намира по-лесно, е непрепоръчително.
Link to comment
Сподели другаде

Моля, не се води само по мощността.

1. Не винаги мощността е точно толкова, колкото я пишат.

2. Дори и да не ти се струва много при по марковите продукти, тя всъщност е достатъчна за една дори средно голяма стая.

3. Мощността не е от полза, ако колонките "изгърмят" при продължителна работа, докато са усилени.

4. Дори и да приемем, че марковите са по-тихи, не вярвам тази разлика в мощността да си струва по-лошото качество на звука като цяло, по-ниското качество на изработка и издръжливост.

Link to comment
Сподели другаде

Да, но има проблем... в JarComputers нямат Logitech Z-4. Някой от вас купувал ли е от интернет в плесио са 159 лв. как става плащането и дали ще има възможност да ги преслушам ?

 

Знаете ли магазин в Пловдив където има тези колони до 160 лв. ?

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...