Night_Raven Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 А има ли приложения за xp ,които все още не трагват както на вистаНе съм сигурен, че съм те разбрал. Питаш дали има приложения, които не работят под Vista? Искам да попитам има ли някъде където да пише как да запиша уиндоус7 да буутва от двд диск?Ако е image на диск, е нужно просто да запишеш диск от него и всичко трябва да е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 За първия въпрос исках да попитам дали има приложения които да тръгват на xp но да не тръгват на уиндоус 7По втория въпрос уиндоуса който изтеглих е ISO когато го разархивирах имаше един инсталатор със синя иконка но от ръководството видях че трябва да се инсталира чрез буутване.Аз имам IMGBurn можете ли дами кажете как да запиша бутващ двд диск за уиндоус 7 през тази програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Приложениятa, които не са написани за Vista / Win7 работят по подразбиране със стандартен маркер за достъп на потребителя като, за да се впишат в UAC се използва виртуализация на файловата система и регистъра. Като цяло зависи от приложенията, но вече (почти)всичко върви на Vista / Win7, освен ако не е някакво приложение специфично разработено за по-стара OS, но едва ли ще ползваш такива. Все пак, ако е толкова необходимо да се ползва толкова старо приложение, винаги може да си инсталираш виртуална машина с XP или друга OS под Vista и да работиш с него там, ако е оправдано ползването му във виртуална среда. Относно втория въпрос - просто използваш опцията на софтуера за записване на дискове, който ползваш да запише image-файл на диска. В ImgBurn това става чрез опцията Write image file to disk. След това под етикета source, кликваш на бутона Browse for a file, селектираш image-а (ISO-то) на Win7 и кликваш на бутона Write. Oпционално може да избереш скорост на записване и дали да се прави верификация на секторите след записа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Относно втория въпрос - просто използваш опцията на софтуера за записване на дискове, който ползваш да запише image-файл на диска. В ImgBurn това става чрез опцията Write image file to disk. След това под етикета source, кликваш на бутона Browse for a file, селектираш image-а (ISO-то) на Win7 и кликваш на бутона Write. Oпционално може да избереш скорост на записване и дали да се прави верификация на секторите след записа. Направих това което ми каза но ми се появяват две грешки ето тези отдолу. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Пробва ли да го запишеш на друго DVD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Ами то моето ДВД е презаписваемо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Като за начало обнови фърмуеъра:1) изтегли LG GSA-H12L VL02 и разархивирай архива на удобно място;2) спри всички приложения, с които работиш в момента, включително и антивирусната;3) увери се, че в устройството няма диск и че шейната е прибрана;4) стартирай GSAH12L_VL02.exe;5) от падащото меню избери устройството, ако случайно вече не е избрано;6) кликни бутон Update и изчакай да се флашне устройството;7) кликни бутон Reboot, което ще рестартира системата;8) готово. Забележка: докато се флашва устройството не прекъсвай процеса по никакъв начин и не изключвай/рестартирай компютъра. След като компютърът се рестартира опитай отново да запишеш диска. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Стана! Ей ше дигна банкет! (е базикам се) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Така уиндоуса ми върви перфектно като пушка е още от самото начало ми разпозна всичко настройх си работите ,но имам един проблем уиндоуса не иска да разпознае драйверите за камерата и аз не мога да я пусна когато я вкарам в USB-to уиндоус пак не успява да открие драйвери за нея какво да направя? Благодаря предварително! Камерата ми е : Philips spc210nc webcam Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юни 16, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Този драйвер става ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юли 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Картинките на статията са обновени с тези от Build 7264, който трябва да изглежда почти като финалния. Освен това махнах и предупрежденията за използването на бета версия на Windows. Една картинка все още липсва, чакаме финалната версия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jamyjamy Публикувано Септември 13, 2009 Report Share Публикувано Септември 13, 2009 Здравейте ! Незнам дали тука е мястото да си споделя болката . След инсталация на Windows 7 ми се загуби ( изчезна (стана невидим )) D: дяла от Харда .Хард диска е SATA разделен на C: - където е инсталирана 7-цата(50GB) и D: - който изчезна(200GB) .Преди това бях с Vista и този проблем го нямаше . Моля за помощ ! P.S. Преинсталирах 7-цата ,като форматирах С: - то , но проблема си остана . По време на инсталацията ги виждам и двата дяла .Благодаря предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yul67 Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Здравейте ! Незнам дали тука е мястото да си споделя болката . След инсталация на Windows 7 ми се загуби ( изчезна (стана невидим )) D: дяла от Харда .Хард диска е SATA разделен на C: - където е инсталирана 7-цата(50GB) и D: - който изчезна(200GB) .Преди това бях с Vista и този проблем го нямаше . Моля за помощ ! P.S. Преинсталирах 7-цата ,като форматирах С: - то , но проблема си остана . По време на инсталацията ги виждам и двата дяла .Благодаря предварително !Десен бутон на моя компютър - управление - управление на дискове - форматираш не заделеното място и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Десен бутон на моя компютър - управление - управление на дискове - форматираш не заделеното място и си готов.как ще караш човека да форматира, ако има някакво инфо. На първо време дай една снимка от това, което виждаш в "Управлението на дисковете" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jamyjamy Публикувано Септември 14, 2009 Report Share Публикувано Септември 14, 2009 Не разбирам от тези работи , ама да не е от това , че формата е FAT32 .При ХР имаше някакъв начин за преминаване в "движение" от FAT към NTFS без форматиране ...Прилагам 2 снимки , дано да помогнете ! Благодаря за вниманието ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост