Gabriel Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 Здравейте,аз съм нов и просто искам да разбера стойността на тези монети,ще ви бъда благодарен ако ми помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 Toва прилича на сребърен американски долар с номинал съответно от 1$(100цента). На тези монети обаче са правени много фалшификати и подозирам, че посочената монета вероятно е такава, иначе би имала 6 цифрена стойност(разбирай, струва милиони.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gabriel Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 А как може да се разбере дали тази монета е истинска или е фалшификат Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 12, 2012 Report Share Публикувано Март 12, 2012 Щом я имаш и не си в списъка на милионерите и милиардерите, едва ли е истинска. Имаше една, къде беше продадена за 2,4милиона долара...Иначе, след сравнение на снимки между твоята и оригинали от тази серия монети, според мен е фалшификат, но това са визуални догадки, не се занимавам особено с подобни неща.Eто един фалшификат. Намирам прилики в някой дребни детайли между твоята и този фалшификат. Но това е гадаене... Не се занимавам професионално с подобна дейност.http://www.coincommunity.com/forum/uploaded/valdiman/201053_1023190908.jpeghttp://www.coincommunity.com/forum/uploaded/valdiman/201053_1023190908_1.jpeg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gabriel Публикувано Март 27, 2012 Report Share Публикувано Март 27, 2012 А за тези монети какво можете да ми кажете ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Март 28, 2012 Report Share Публикувано Март 28, 2012 Аз реших да си събирам от новите наши. И като приемем еврото след години да си имам за спомен от нашите, но по-нови. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanko_1729 Публикувано Април 20, 2012 Report Share Публикувано Април 20, 2012 Имам римска монета от 333г. ако някои е заинтересуван да пише ще дам и снимки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bambi71 Публикувано Април 21, 2012 Report Share Публикувано Април 21, 2012 Здравейте,и аз съм нова тука и имам един въпрос-разполагам с минета на стойност 100 лв.от 1937 год. на гурба и е изобразен цар Борис 3 .Може ли някои да ми каже стойноста и.Благодаря ви ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
qncheva Публикувано Юни 12, 2012 Report Share Публикувано Юни 12, 2012 Здравейте, аз имам монета на която пише следното 99 Jahre Rathaus Eberswalde 2004, това е на гърба на монетата, на лицето пише следното: Musahl Exklusiv 1 Barni , за съжаление на намерих почти никаква информация в интернет за въпросната монета, затова ако някой знае нещо моля да ми пише на e-mail: qncheva.1987@abv.bg ili desislava_desislavata@abv.bg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vinda Публикувано Юни 18, 2012 Report Share Публикувано Юни 18, 2012 Здравейте, искам да разбера стойността на тези монети и главно на тази описана тук - http://euro2001.net/index.shtml?page=statia&file=issues/3_2003/stat_3br20.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petar84 Публикувано Юни 27, 2012 Report Share Публикувано Юни 27, 2012 a Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Radkoooo Публикувано Юли 18, 2012 Report Share Публикувано Юли 18, 2012 Здравейте,може ли някои да ми каже колко струва тази монета . Благодаря ви предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
msm Публикувано Юли 26, 2012 Report Share Публикувано Юли 26, 2012 Здравейте! Стана ми забавно да чета коментарите на тема нумизматика и по тази причина се регистрирах тук. Имам някакви познания свързани с Нумизматика, Нотафилия, Бонистика и Скрипофилия и мога да съм Ви полезен с някой и друг съвет или пояснение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dariq_d Публикувано Октомври 17, 2013 Report Share Публикувано Октомври 17, 2013 Здравейте,Много бих искала да попитам някой,ако може да ми свери часовника по повод две монети:Едната е Римска от 4 ВЕК- медна ,а другата е ВИзантийска от 10 Век .Благодаря ви предварително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rufni Публикувано Ноември 21, 2013 Report Share Публикувано Ноември 21, 2013 http://numismatics.if.ua/upload/coins/Moneta-50_lev-1940-50_Leva_Boris_III_TSar_Blgarit-Bolgariya_Bolgariya.jpg а каква е стойноста на тази монета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост