Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Да ти кажа честно и тогава полза от гаранцията няма кой знае каква. Да, приятно е да имаш хубава и дълга гаранция, но като че ли повечето компоненти са създадени да издържат периода на гаранцията + още няколко месеца и тогава да сдадат багажа. Разбира се има и изключения - компоненти, които успяват да се скапят от самосебе си в гаранционния период, и компоненти, които издържат доста след гаранционния период. Първите са по мое впечатление сравнително малко на брой, а вторите... за тях няма нужда от гаранция (така да се каже).Лично аз предпочитам да взема компонент, който знам, че ще е качествен, пък гаранцията да е колкото ще. По-добре да знам, че шансът даденият компонент да ме издържи дълго време е висок, отколкото да знам, че е нисък, но да имам гаранция насреща.Не казвам, че гаранцията е нещо безсмислено, а че й се отдава по-голямо значение, отколкото реално заслужава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост