Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 C:\Documents and Settings\Mixail Mosho\Cookies\mixail mosho@ads.kaldata[1].txtБраво на Kaldata. Имат си следяща бисквитка. Следващата стъка е rogue или spyware. Бави се при стартирането на уиндоуса около (10-на минути стартира )Хубаво де, разбрахме. КОГА ТОЧНО се бави? На коя част от стартирането се бави или забавянето е равномерно разпределено? Винаги ли има забавяне при стартиране на програми?Какви са хардуерните компоненти? Какви са температурите им? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Най-вероятно проблемите ти са започнали, когато си инсталирал(обновил) SP3 на своя Windows.По-принцип на старите машинки(било РС или Лап-Топ), не препоръчвам инсталиране на SP3, понеже я забавя. Предполагам че проблема се корени в липсата на читави драйвери.Допълнително - накъде с тая RAM памет - 256МВ , вградено видео Съвет: преинсталирай си лаптопа, като си сложиш един чист windows sp2 и си карай така ... работи, изпитано е.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Аз съм с по-стара машинка, ползвам SP3 и не усещам забавяне спрямо SP2. Дори и да има такова, то е минимално и си струва допълнителната сигурност, която предоставя пакетът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 и аз имам по-стара машина, на която като и сложа SP3 и почва бавно да си зарежда, хем лаптопа ми е с 512мб + athlon 2200mhz, а не както е в случая: celeron, вградено видео, RAM 256MBПредполагам че твоята машина е с доста по-високи параметри, така че е напълно възможно да НЕ си разбрал бавнодействието, което се получава на по-слабите машини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 Дори и да е така. 10 минути стартиране не е нормално и за SP3 в този случай, така че е вероятно да има и друга причина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marcelo Публикувано Март 16, 2009 Author Report Share Публикувано Март 16, 2009 Проблема се реши с преинсталиране Още един въпрос имам сложих един смотан уиндоус и сега се опитвам да го сменяизтеглих си друг записах го на диск и след рестарта ме хвърля в дос защо се получава така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2009 Report Share Публикувано Март 17, 2009 Какво точно имаш предвид под DOS? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост