defteros Публикувано Март 9, 2009 Report Share Публикувано Март 9, 2009 Здравейте,Купих си камера PC cmera manual , инсталирах драйвера\ макар да ми изписа,че това би могло да създаде проблеми със системата\ ,но когато реша да я пусна \ кликам върху иконката\ ми изписва, че няма хардуер, който да заснема както и че видео заснемането няма да работи правилно!??Дали има проблем със инсталирането на самият хардуер или проблемът е със драйвера!?? Моля ви дайте съвет!Когато вкарам USB кабела не се случва нищо!Благодаря ви предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sergo75 Публикувано Март 9, 2009 Report Share Публикувано Март 9, 2009 Пробвай камерата на някой друг порт, предполагам че имаш поне 2 USB-та. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2009 Report Share Публикувано Март 9, 2009 Каква точно е камерата (марка и модел)? Откъде е инсталиран драйверът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Март 12, 2009 Author Report Share Публикувано Март 12, 2009 Вече не помня кое беше първото\доста време камерата стоя захвърлена\ но ще се опитам да деинсталирам всичко и да захвана отначало. Проблемът май е че инсталиране на софтуера ми излиза прозорец със доста възможностти\предполагам това са драйверите\ а аз все пак не знам кой да избера. ZC301PLHZC301PLZC301NepSN120 TAS603TAS613TP6801PAC207VC305 Обяснете ми що е то иначе няма смисъл да се повтарям и да правя една и съща грешкаМай това е най безисвестната камера\ не че знам кои са известните\ - отдолу под камерата има лепенка на коята пише link star а по средата l звезда star- поне да бяха написали кой драйвер да се използва. И във самите инструкции отгоре пише просто PC Camera manual. Това говори ли ви нещо!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 12, 2009 Report Share Публикувано Март 12, 2009 Да, говори за измислена марка. Някъде по камерета виж дали пише модел или нещо, което да те насочи кой драйвер да избереш. Сериен номер също евентуално би бил полезен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Март 13, 2009 Author Report Share Публикувано Март 13, 2009 Да, говори за измислена марка. Някъде по камерета виж дали пише модел или нещо, което да те насочи кой драйвер да избереш. Сериен номер също евентуално би бил полезен. Ужас - няма нищо и защо не са го дали със точният драйвер!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2009 Report Share Публикувано Март 13, 2009 1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху камерата и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Март 18, 2009 Author Report Share Публикувано Март 18, 2009 1) стартирай Device Manager (Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK);2) кликни два пъти върху камерата и после на подстраница Details;3) препиши информацията в долното поле. Здравей, Стартирах Devis Manager , но там не откривам камерата. Когато кликна върху иконата на камерата на плота ми излизат надписи че ми липсва хардуер и т.н. Трябва ли да пробвам всички драйвери!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 18, 2009 Report Share Публикувано Март 18, 2009 Дай шот на Device Manager. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Март 19, 2009 Author Report Share Публикувано Март 19, 2009 Дай шот на Device Manager. Здравейте, без да искам взех че инсталирах правилният драйвер и измислената камера взе че проработи\не вярвах\, все пак благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост