Tokera Публикувано Май 3, 2012 Report Share Публикувано Май 3, 2012 Не е от сървара, защото с Хром и ИЕ, няма проблеми. Пробвах да махна отметка "Без управление от опера типове", но нямаше ефект. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Здравейте. Имам дребен проблем с Опера 12.12 - когато отворя програмата, тя прави презареждане на бутоните от бързото избиране(онази анимация с въртящите се в кръг черни точки). Запомнил съм Опера като бърз браузър и това забавяне макар и за под секунда ми е неприятно - мога ли да изключа това презареждане на бързото избиране? Ясно ми е, че с времето са правени разни подобрения и "подобрения". По принцип ползвам по-стара версия и там бързото избиране е статично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Да не би да ползваш синхронизация в Opera? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Синхронизацията(OperaLink) е изключена. Изключил съм даже сверяване на документи и изображения(което не ми е ясно точно какво означава), но изглежда и от това не е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
amat Публикувано Януари 21, 2013 Report Share Публикувано Януари 21, 2013 Здравейте. Имам дребен проблем с Опера 12.12 - когато отворя програмата, тя прави презареждане на бутоните от бързото избиране(онази анимация с въртящите се в кръг черни точки). Запомнил съм Опера като бърз браузър и това забавяне макар и за под секунда ми е неприятно - мога ли да изключа това презареждане на бързото избиране? Ясно ми е, че с времето са правени разни подобрения и "подобрения". По принцип ползвам по-стара версия и там бързото избиране е статично.Ако в speed dial reload every=never опитай в about:config - Opera Sync - Sinc Speed Dial - махни отметката. Имаше подобен проблем преди време с нова версия и това беше решение. Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 21, 2013 Report Share Публикувано Януари 21, 2013 Пробвах, но не забелязах промяна... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2013 Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Предполагам на всички страници в Speed Dial си кликнал с десния бутон -> Reload Every -> Never. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 24, 2013 Report Share Публикувано Януари 24, 2013 Точно така е зададено, но изглежда не дава очакваният резултат. Не знам дали има някакво значение, но ми се струва, че при първоначалното отваряне на браузъра презареждането на бутоните на бързото избиране(само 5 в момента) продължава по-дълго, а при отваряне на нов таб след вече отворен презареждането е по-кратко. Между другото някои сайтове(например този на "Дневник") се изобразяват деформирано и с новата версия на Опера. Ситуацията е неприятна защото имам три браузъра(Опера 9.5, Опера 12.12 и CometBird 3.6) и никой(вече) не ме удовлетворява достатъчно. Може би е време да пробвам и "Хромираният"(но не и в гугълската версия ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 Говориш за dnevnik.bg? Ако да, може би проблемът е само при теб, защото при мен изглежда нормално. Поне аз не виждам нищо нередно. Да ползваш някакви добавки, които да объркват нещата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Януари 26, 2013 Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Имам само AdBlock. Пробвах да го изключа, но няма резултат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Януари 26, 2013 Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Пробвай да премахнеш всички бутони и да ги добавиш наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Март 8, 2013 Author Report Share Публикувано Март 8, 2013 Здравейте, отново Честит празник на всички дами Искам да попитам има ли начин във full screеn mode да накарам опера да ми показва address bar. Много ми е дразнещо че го няма?Опера вер. 12,14 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Март 8, 2013 Report Share Публикувано Март 8, 2013 Здравейте Armageddon,просто натисни F2 и започваш да пишеш в address bara!Надявам се да съм помогнал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост