Jump to content

Препоръчан пост

При включване на компютъра екрана на монитора остава черен и не виждам никакво обръщение към ВИОС. Не присветва и клавиатурата. Компютъра е на 6 години. Възможно ли е да е от батерията. Дъното е GYGABYTE VT880. Моля дайте ми съвет. Благодаря.
Link to comment
Сподели другаде

Ако е от батерията само ще се нулират настройките на Биоса ,което значи че може да се влезе в него и да се настрои отново като натискаш (помпиш) на Delete или F2 ,но въпреки това надписите (първоначалните на черен екран) трябва да си ги има!!! Но щом казваш че и тях ги няма е възможно да е от видеокартата,а това ме навежда на мисълта ,че освен батерията може да има проблем и с видеокартата (след като и клавиатурата не пресветва) ,ще е най добре да го занесеш в сервиз!!! :computer:

 

п.с.Поне при мен когато имах проблем с батерията (по точно с основата на която се поставя) надписите си ги имаше и си се влизаше в Биоса за да се направят настройките понеже се нулираха!!! :computer:

Link to comment
Сподели другаде

Извади всичко "излишно" от дъното - RAM, видео карта, LAN карта, звукова карта, дискови устройства и т. н. т.; нека останат свързани само процесора и захранването. Опитай да го стартираш при това положение.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...