Ronly Публикувано Февруари 8, 2009 Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 При включване на компютъра екрана на монитора остава черен и не виждам никакво обръщение към ВИОС. Не присветва и клавиатурата. Компютъра е на 6 години. Възможно ли е да е от батерията. Дъното е GYGABYTE VT880. Моля дайте ми съвет. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Февруари 8, 2009 Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 Ако е от батерията само ще се нулират настройките на Биоса ,което значи че може да се влезе в него и да се настрои отново като натискаш (помпиш) на Delete или F2 ,но въпреки това надписите (първоначалните на черен екран) трябва да си ги има!!! Но щом казваш че и тях ги няма е възможно да е от видеокартата,а това ме навежда на мисълта ,че освен батерията може да има проблем и с видеокартата (след като и клавиатурата не пресветва) ,ще е най добре да го занесеш в сервиз!!! п.с.Поне при мен когато имах проблем с батерията (по точно с основата на която се поставя) надписите си ги имаше и си се влизаше в Биоса за да се направят настройките понеже се нулираха!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2009 Report Share Публикувано Февруари 8, 2009 А системата изписуква ли по някакъв начин или не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ronly Публикувано Февруари 9, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2009 Не. Не издава никакъв звук и не се усеща никакво обръщение към флопито или HDD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 9, 2009 Report Share Публикувано Февруари 9, 2009 Извади всичко "излишно" от дъното - RAM, видео карта, LAN карта, звукова карта, дискови устройства и т. н. т.; нека останат свързани само процесора и захранването. Опитай да го стартираш при това положение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост