Gizm0 Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Не знам дали е правилното място за тази теам но ако някои може да помага ЩЕ съм много благодарен.Когато играя на някоя игра след да речем 5/10 минути компра ми блокира тотално и не може да се рестартира ,за да го пусна трябва да го включа трябва да го изключа и да го включа.Не вярвам да е софтуерен проблем защотото го преинсталирах най-малко 20 пъти за 1 ден и различни програми пробвах но не става.Ако някои може да помгада да помага че вече съм се изпълнил :'( :'( :'( :'( :'( :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 30, 2009 Report Share Публикувано Януари 30, 2009 Здравей, и добре дошъл във форума.Ще трябва да дадеш по-подробна информация за твоя компютър, за да разберем откъде идва проблема. Например какво трябва да значи "някоя игра", кои игри, при всички ли, с кои си пробвал ?Проблема може да е от самия Windows. Чист ли е или някаква самоделка ? Имал ли си преди проблеми с него, от кога е така ?Също би било добре да дадеш по-подробна информация за хардуера. Hard disk, дъно, процесор, видео карта както напреженията и температурите на компонентите с помощта на Everest. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Как така не иска да се рестартира? Не иска да се рестартира от бутона Reset на кутията или от Start менюто? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gizm0 Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Нито от старта нито от бутона Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Щом и бутонът на самата кутия не работи, то значи имаш проблеми с дъното и/или захранването. Какви са те? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gizm0 Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Процесора ми е AMD Athlon 64 3000+ 1,80 GHz Ram 512MB DDR 400 PQIДънна платка Asus A8S-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN)видео карта nVIDIA GeForce 7300 LEAMI (09/04/06) BiosДиод на процесора 43 °C (109 °F)Графичен процесор 63 °C (145 °F)Текущ източник на захранване Променлив ток Не разбирам много от компютри така че се надявам това да помогне до колкото може а относно игрите съм пробвал с и забиват :CS:S , CS 1.5 , CS 1.6, virtual tennis, snucker , gunz , soldier front предимно игри които са FPS или 3D а игри които не ми правят проблем са :Favorite games ,monopoli само тези са станалли Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2009 Report Share Публикувано Януари 31, 2009 Захранването го погледни от листа с конфигурацията, ако имаш такъв. В противен случай ще е добре да отвориш кутията. Алтернатива е да занесеш компютъра на сервиз, ако все още е в гаранция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gizm0 Публикувано Януари 31, 2009 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2009 В листа не пише нищо за захранването а гаранциата ми изтече преди 3,4 месеца.Еми на сервизПС ВСЕ ПАК ВИ БЛЯГОДАРЯ ЗА ПОМОЩА КОЯТО МИ ДАДОХТЕ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост