Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте приятели!!!

Искам да попитам за моята Мишка A4Tech PS/2 Port Mouse (Optical 4D Mouse Model :Wop-35) на която не и работи една функция на единия скрул ( става въпрос за функцията при която като се натисне скрула и в отворена интернет страница се показва кръгче с стрелки и вместо да се скрулира само се мести мишката )???

Функцията работи при изключване на програмата на A4Tech (коята се инсталира с драйверите),но не работи втория скрул при това положение???

Ако имате идеи за този проблем ,моля пишете!!!

Link to comment
Сподели другаде

Въпрос на добре написани драйвери е това. Явно от A4Tech са сметнали, че поне по подразбиране с техните драйвери не трябва да имаш такава стрелкичка. Освен да се поразтършуваш из настройките на драйвера и да видиш дали няма да успееш някак да върнеш тази функция. Може би от настройките на стандартния скрол, по-конкретни предложения не мога да дам за жалост.
Link to comment
Сподели другаде

Като кликнеш скрола и нали излиза едно панелче с бутончета, там мисля имаше въпросната стрелкичка, просто трябва да си я избереш иначе от настройките на драйвера можеш да си избереш по подразбиране и клик на скрола да се включва стрелкичата, не LuckyJump-a примерно ;)
Link to comment
Сподели другаде

Като кликнеш скрола и нали излиза едно панелче с бутончета, там мисля имаше въпросната стрелкичка, просто трябва да си я избереш иначе от настройките на драйвера можеш да си избереш по подразбиране и клик на скрола да се включва стрелкичата, не LuckyJump-a примерно wink.

Там е работата че при клик на скрула нищо не излиза при работа с драйверите на A4Tech , но с Windows-ките си излиза но отказва пък втория скрул???

 

п.с. пробвах всякак с настройките но просто не иска да работи ,а с Windows-ките незнам как да накарам втория скрул да работи???

Link to comment
Сподели другаде

Хмм... отвори настройките на драйвера и задай ръчно какво да излиза, ако пак не стане, преинсталирай драйвера, някога имах такъв мишок и не помня да съм имал проблеми като цяло. :)
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...