Jump to content

Acronis True Image 10 Personal Edition


Препоръчан пост

http://i40.tinypic.com/sb60hs.png

 

Бих искал да информирам всички потребители, че Acronis пусна безплатна версия (Personal Edition) на своя известен продукт Acronis TrueImage 10. Чрез безплатна регистрация в сайта на Acronis можете да се сдобиете с напълно функционална версия на продукта, подходяща за домашна употреба. Personal изданието съдържа всичко необходимо за създаване на резервни копия на твърди дискове / томове, включително поддръжка на Acronis Startup Recovery Manager (опцията, чрез която можете да заредите продукта преди стартирне на OS) и Acronis Secure Zone (скрит дял на твърдия диск, подходящ за съхранение на резервни копия), а също и възможността за създаване на Bootable Rescue CD. Аз лично на този етап забелязах, че от по-съществените неща липсва възможността за копиране на дяловете от един твърд диск на друг, както и опцията за създаване на backup на отделни директории или на състоянието на системата (System State). Има и още няколко неща, които липсват, но те не представляват интерес за голяма част от потребителите. Затова мисля, че Personal изданието е голяма находка, защото изборът на качествен и безплатен софтуер за backup на данни под формата на image-файлове е силно ограничен. Единствено DriveImage XML е достойна конкуренция на Personal изданието, но пък в нея липсват удобства като стартиране на продукта преди зареждане на OS. Отделно продуктите на Acronis са се доказали като доста качествени решения за backup на информация и достойна конкуренция на Norton Ghost.

 

Адресът, на който можете да попълните формата за регистрация и да получите безплатен лиценз е http://www.acronis.co.uk/mag/ati10pe.

 

***

 

Ръководство за работа с Acronis TrueImage можете да намерите в в тази тема.

 

Забележка: Ръководството е писано за по-стара версия, но голяма част от нещата са същите като при версия 10.

 

Благодаря за вниманието. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Здравей,благодаря че сподели с нас полезното инфо :look: Позволих си да гопринеса в един друг български форум(за което надявам се не се сърдиш),като разбира се съм те споменал като източник...но не мога да разбера от къде се сваля програмат?Иначе получих ключ на майла,но...моля ако имаш инфо да ни светнеш!
Link to comment
Сподели другаде

По принцип се сваля, когато си влезнеш с акаунта в сайта на Acronis и отидеш на регистрирани продукти, обаче това вече не е валидно, защото промоцията частично изтече. В момента получаваш серийни номера, но не получаваш и самия инсталационен файл (както беше преди време). За целта качих инсталационния файл (~95Мб) тук (кликва се "безплатен трафик'), но не е гаранция колко време ще работи. Затова, ако някой има желание може да го качи на друго место. Другият вариант е да го търсиш из разни торенти, вероятно го има качен някъде.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...