Jump to content

Как да направя по ефектен надпис?


Препоръчан пост

Моля някой да ми помогне трябва ми урок, програма или каквото е нужно за да направя накъкъв надпис с като на патрицата и камерата сякъш се приближава към О-то минава през него и почва филмът. Моля накой да ми каже как да го направа. За текста може и да се оправа, но най важно ми е този ефект с О-то!
Link to comment
Сподели другаде

"патрицата" - матрицата ли е това ?

 

А относно този натпис можеш да го направиш на photoshop. Пълно е със сайтове с уроци и то на български

 

photoshop-bg.com

studio-bg.com

 

Ефекта можеш да го направи с някои видео редактор.(Ръководство за работа с Windows Movie Maker) После трябва да направиш доста картинки като със всяка следваща се приближаваш все повече и повече към О-то - доката накрая цялата картинка стане едно грамадно О, а след още няколко картинки (фреймове) - черна дупка Така после ги нареждаш една след друга и се получава ефекта който търсиш. Колкoто повече картинки направиш толкова по плавен ще е прехода и ще бъде по ефектно.

Link to comment
Сподели другаде

A може ли да попитам с коя програма да направа плавно преместване на текста, а не да е накъсано. Или ако е на Movie Maker как да го направя така? Там линка където си го дал го няма това. Имам в предвит МНОГО плавно. Все едно е като филм. Защтото не ми се правят по 25 снимки за секунда :)
Link to comment
Сподели другаде

Ми до колкото знам Flash има такава опция за допълване между фреймовете - но от флаш не разбират. Предлагам ти да пробваш с някой друг видео едитор.

 

Ulead VideoStudio Download 11.5

Платена : 82.31 EUR

 

Adobe AfterEffect

Платена: $999 US

 

Sony Vegas Pro

Платена : $549.95 US

 

Само тези знам. За съжаление не знам безплатни :( От тези съм работил само с Ulead-а и е мн лесна за исползване и има всякакви ефекти. Предполагам, че ще ти хареса . Мисля, че там ще намериш подходящият ефект. Даже съм почти сигурен. Аз относно др. две. Един приятел е работил с Sony Vegas и ми рече, че е готина па са :)

Link to comment
Сподели другаде

Aми аз ги имам и трите. Естествено са малко кракнати ама... да не обсъждам товая :) Та може ли някое уроче как? Аз на Ulead пробвах и не става, не приближава хубаво, а за плавното преместване не знам как става. За AfterEfect е много МНОГО добра във всичко със видео обработката знам го, но минусът е ,че е много сложна... Ако може малко инфо, някое уроче или др. За Sony Vegas там пък съм като индиянец пред компютър. :) Не обиждам...
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...