sao Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 Моля някой да ми помогне трябва ми урок, програма или каквото е нужно за да направя накъкъв надпис с като на патрицата и камерата сякъш се приближава към О-то минава през него и почва филмът. Моля накой да ми каже как да го направа. За текста може и да се оправа, но най важно ми е този ефект с О-то! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Януари 28, 2009 Report Share Публикувано Януари 28, 2009 "патрицата" - матрицата ли е това ? А относно този натпис можеш да го направиш на photoshop. Пълно е със сайтове с уроци и то на български photoshop-bg.comstudio-bg.com Ефекта можеш да го направи с някои видео редактор.(Ръководство за работа с Windows Movie Maker) После трябва да направиш доста картинки като със всяка следваща се приближаваш все повече и повече към О-то - доката накрая цялата картинка стане едно грамадно О, а след още няколко картинки (фреймове) - черна дупка Така после ги нареждаш една след друга и се получава ефекта който търсиш. Колкoто повече картинки направиш толкова по плавен ще е прехода и ще бъде по ефектно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 A може ли да попитам с коя програма да направа плавно преместване на текста, а не да е накъсано. Или ако е на Movie Maker как да го направя така? Там линка където си го дал го няма това. Имам в предвит МНОГО плавно. Все едно е като филм. Защтото не ми се правят по 25 снимки за секунда Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Ми до колкото знам Flash има такава опция за допълване между фреймовете - но от флаш не разбират. Предлагам ти да пробваш с някой друг видео едитор. Ulead VideoStudio Download 11.5Платена : 82.31 EUR Adobe AfterEffect Платена: $999 US Sony Vegas ProПлатена : $549.95 US Само тези знам. За съжаление не знам безплатни :( От тези съм работил само с Ulead-а и е мн лесна за исползване и има всякакви ефекти. Предполагам, че ще ти хареса . Мисля, че там ще намериш подходящият ефект. Даже съм почти сигурен. Аз относно др. две. Един приятел е работил с Sony Vegas и ми рече, че е готина па са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Февруари 2, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Aми аз ги имам и трите. Естествено са малко кракнати ама... да не обсъждам товая Та може ли някое уроче как? Аз на Ulead пробвах и не става, не приближава хубаво, а за плавното преместване не знам как става. За AfterEfect е много МНОГО добра във всичко със видео обработката знам го, но минусът е ,че е много сложна... Ако може малко инфо, някое уроче или др. За Sony Vegas там пък съм като индиянец пред компютър. Не обиждам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Видео уроци за Adobe After Effect Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deyan92 Публикувано Февруари 2, 2009 Report Share Публикувано Февруари 2, 2009 Още уроци за Adobe After Effect не са на български и не са видео Всичко за видео обработкатаНадявам се тези неща да ти свършат работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Февруари 3, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 3, 2009 Mногооооо благодаря. Много благодара. Търсих и не намерих, но това е... Супер. Мерси пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Февруари 4, 2009 Report Share Публикувано Февруари 4, 2009 Можеш да видиш и тук: http://pcworld.bg/?call=USE~home;&page...orward=tutorial Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост