maerto Публикувано Януари 21, 2009 Report Share Публикувано Януари 21, 2009 Имах 512 Мб рам ,взех си още една плочка 512 ДДР 400Мхц.компа си работи добре но като прегледах с Евереста ,забелязах че има малко разминаване в някои стоиности на плочките.нормално ли е това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Януари 21, 2009 Report Share Публикувано Януари 21, 2009 Какво точно те притеснява? Абсолютно нормално е да има разминаване в някой параметри, особено в таймингите и работните честоти, записани в SPD чиповете. Това обаче не е повод за притеснение, защото контролерът на паметта на дъното ще направи така, че и двата модула да работят с настройките на по-бавната памет, с което се гарантира стабилността на системата (за сметка на леко забавяне). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
maerto Публикувано Февруари 19, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 19, 2009 Привет.имам 1024Мб(2x512)РАМ памет,ДДР400 СуперТалент,но при проверка с програмата Еверест ми излиза че едната плочка е Ксерокс Малабс,а и на двете пише СуперТалент.единствената разлика е че еднаТА е китаиска а другата Американска.и точно американската е Ксрокс Малабс.една и съща фирма ли е това,може ли това да е причината да не ми работят вДЦ(дуал чанел)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 19, 2009 Report Share Публикувано Февруари 19, 2009 Това е възможна причина, да. Ако дъното не ги харесва като модули, то няма да активира двуканалния режим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост