rasta_bastard Публикувано Февруари 28, 2009 Report Share Публикувано Февруари 28, 2009 Да поставих ги. Съобщението се показваше преди, после update-нах windows-a и като стартирвах започна да изписва нещо там за ''virtual library'', а сега вече след като минах с програмите за 2-ри път като пускам ми пише: ''ANIWZCS2 Service Launcher has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience".Аз ще сложа и една тема при Уеб дизайн, мрежи и интернет пък дано да го измъдрим... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 28, 2009 Report Share Публикувано Февруари 28, 2009 Попитах и дали под Safe Mode with Networking също има проблеми. Не пускай повече от една тема за едно и също нещо. Ще се трият. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Март 1, 2009 Report Share Публикувано Март 1, 2009 Не знам как да стигна до подобна функция... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 1, 2009 Report Share Публикувано Март 1, 2009 След инициализацията на устройствата в началото и преди началото на зареждането на операционната система започни да натискаш F8. Трябва да се появи меню с възможни начини на стартиране на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Март 1, 2009 Report Share Публикувано Март 1, 2009 Когато пусна компа така въобще не открива мрежата. Случва се стария ми проблем: някъде през октомври сякаш тая мрежа изчезна (другите, които бяха с пароли си се показваха), обаче ако компа седеше 2-3 часа пуснат или ако го напрегна на 100% тогава я намираше (и пак продажжаваше да прекъсва). Карах така известно време (бях сигурен, че е от мрежата) и после си взех от на БТК промоцията за 30 дни безплатно със рутер и новата мрежа "BTK ADSL" също ми прекъсваше на абсолютно същите неща и успяваше да изтегли нещата които можех и със старата. Нея обаче си я намираше веднага. Тогава реших, че проблема е при мене и си изтеглих най-новия driver за D-Link AirPlus G DWL-G122 и със него и Utility като пусна това Utility веднага намира мрежата, под Safe Mode with Networking обаче не ми дава да го пусна... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 2, 2009 Report Share Публикувано Март 2, 2009 Нещо се обърках. Т.е. с най-новия драйвер за безжичната мрежова карта пак се появява съобщението? Ако се появява, кога точно се появява? При зареждане на Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Така беше. Показваше ги само при стартиране. Сега обаче 2 пъти пробвах и рестартирах компа и нямаше никакви съобщения... Но проблема си остава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 След като си на БТК опитай ръчно да зададеш мрежовите настройки, а не да ги получаваш автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Това се прави във Internet protocol (TCP/IP) доколкото помня или се лъжа... Аз имам 9 клиента и протоколи: Client for Microsoft networks; Service advertasing protocol; File and printer sharing for microsoft networks; QoS packet sheduler; Network monitor driver; Microsoft TCP/IP version 6; NWLink netBIOS; NWLink ISP/SPX/netBIOS compatible transport protocol; Internet protocol (TCP/IP), и като се опитам да махна някой не ми позволява. Всичките Properties на който и да е било клиент или протокол са ми в сиво (неактивни). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Windows-ът ти да не е някаква самоделка или е чист? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Март 4, 2009 Report Share Публикувано Март 4, 2009 Нямам представа. Това е компа на сестра ми. Приятеля и й го направи когато още беше студентка. И като беше с него в София си имаше кабелен интернет и си работеше без проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2009 Report Share Публикувано Март 5, 2009 Можеш да опиташ да деинсталираш мрежовата карта от Device Manager и да рестартираш системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rasta_bastard Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Значи на мене трябва да ми се приказва като на малоумен. Първо как да стигна до Device Manager и после да я преинсталирам ли пак или направо рестарт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 6, 2009 Report Share Публикувано Март 6, 2009 Start -> Run -> пишеш devmgmt.msc -> OK. Двоен клик върху Network adapters, десен клик върху мрежовата карта -> Uninstall -> OK. Рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
logocska Публикувано Март 11, 2009 Report Share Публикувано Март 11, 2009 Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, Night Raven извинямвай за нелепия ми въпрос, но може ли да кажеш защо трява да се преименува програмата HijackThis 1.99, нещо важно ли е, за да преименувам и аз моята HijackThis Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост